prodajem ventilator td 500 solar paleu..3 brzine od 350-450-500m3/h
srbija 16000din
mene samo zanima jel stvarno necujan?
prodajem ventilator td 500 solar paleu..3 brzine od 350-450-500m3/h
srbija 16000din
Neki kontakt?mail nprImam taj boks koji trazis ako si jos uvek zaintresovan. Moras imati 20 postova da bi ti radile pp.
Zaineresovan ... jel možeš da mi pošalješ neki kontakt na PP, mislim da ja nemam dovoljno postovaNa prodaju sator 60x60x120 nekoriscen, stoji skuplja prasinu. Cena 4000 Srbija, Beograd
Prodajem sledeće stvari (u kompletu)
1. GrowBox 120x60x150
2. LED Panel 300w
3. Ventilator dospel turbo 100mm / carbon filter 100x250
Malko više opisa:
Grow box - kupljen u *********** pre par meseci, kao nov, što se vidi dole na fotografijama.
Led Panel - Kinez, radio 2 godine, od toga 9 ledica pregorelo (3 što se prikazuju da ne rade su IR) Da se razumemo, on je vukao oko 100 W realnih, više sam ga koristio kao dodatak HPS osvetljenju, i za mali box dimenzija 0.6x0.6m. On sam nije dovoljan za ovaj GrowBox, ali ga dajem u kompletu jer mi ne treba a vama može da posluži, dodate još neki manji LED i to bi bilo dovoljno na taj prostor.
Ventilator i filter - Kupljeni u kompletu u istoj radnji kao i growbox, pre 2 godine. Pošto je filter stavljan samo poslednjih mesec-dva cvetanja, za te 2 godine je efektivno radio malo više od 6 meseci i može još valjano da posluži. Ventilator se maaalko čuje, ali ferca!
Fotografije:
Pogledajte prilog 271801Pogledajte prilog 271802Pogledajte prilog 271803Pogledajte prilog 271806Pogledajte prilog 271804Pogledajte prilog 271807
Uz sve ovo dobijate i dodatke kao što je mehanički tajmer (1 kom), easy roller tj nosač panela i reflektora (kao na slici, 1 kom), aluflex cevi par metara (promera 100 i 120), jedan mali digitalni termometar/vlagomer.... sve zapakovano i spremno da se šalje.
CENA: 100 € (poslednja cena) jer, nije mi u interesu da zarađujem nego da se rešim robe jer putujem u inostranstvo.
SRBIJA, kontakt inbox, pa razmena brojeva i dogovor/slanje...
Ako imas trebali bi se cuti ondaImam taj boks koji trazis ako si jos uvek zaintresovan. Moras imati 20 postova da bi ti radile pp.
Jav se na PP imam ti 3 kom.Kupujem lampu 400w hps može i duospektar ,HR Zg.
Slobodno saljite ponude, putujem uskoro pa bih voleo da udomim COBove pre toga.
Jel čemu....kako trima?Spin bud trimmer 16" korišten nešto malo.
Idealan za korištenje u stanovima
Pogledajte prilog 270283
100€
buraz kako da se cujemo kupujem ??Dali je netko zainteresiran za kupiti pc grow box moje izrade sa svim dodacima. Mislim ga prodati nakon sto zavrsim grow, ili mozda cak i prije ako mi bude lijepo vrijeme pa prebacim bilje outdoor.
Evo dnevnika:
https://forums.vutra.org/threads/7998-CFL-PC-BIG-TOWER-Stealth-Grow?highlight=
dao bi:
Kuciste
Ventilaciju (7komada CFL sa keramickim grlima)
Svjetlo
Filter zraka od aktivnog ugljena kucne radinosti.
Cijena po dogovoru.