Pozdrav!!!!
Dakle prodajem grow box 250w hps, prodaja dolazi samo u obzir samo ljudima iz Hrvatske tj. okolice Zagreba i Zagreba zbog transporta (ako vi dođete od negdje dalje po njega, nije problem)...Sve što je u njemu je kompletno novo te ga prodajem zbog nemogućnosti uzgajanja zbog određenih ukućana, a i nemogućnosti držanja u kući, nemam ga kako zagrijavati tijekom 12h perioda mraka -.-...
Slike growboxa su na kraju posta, a evo popis sta sve growbox ima i samo napominjem da ja growbox prodajem samo u legalne svrhe, a vi s njim radite s njim sta vas volja, upozorio sam vas
P.S. nisam murjak xD...
-dimenzije: 85x45x110 (dšv)
-rasvjeta: nova prigušnica i propaljivač, grlo i najbitnije osram son-t od kakvih 28000 lumena, box ima i homemade reflektor, upotrebljen je termobužir unutar boxa sa čim manjim rizikom da nešto ne pođe po zlu...
-ventilacija: pasivno prozračivanje (rupe u podu, pogledajte na slikama), cijevni vent od 195 m3/h koji se nalazi u kartonskoj kutiji koja je puna staklene vune kako bi se smanjile vibracije i buka (jako učinkovito), ulaz i izlaz iz boxa se vrši pomoću aluminijske fleksibilne cijevi dužine jedno kakvih 2 metra koja je tvornički obložena staklenom vunom isto s ciljem smanjenja buke...
-jedan stolni ventilator koji puše po lampi (ima 2 brzine) i jako dobro miješa zrak u boxu
-folija: kompletno je oblozen mylar folijom
Ako vas zanimaju još neke tehničke specifikacije javite mi se na pm....
Uz ventilator i prigušnicu dajem račun, a i cijena neće biti velika s obzirom da mi to sve bezveze stoji doma umjesto da neko gušta s tim
....
ImageShack Album - 4 images
Cijena 1400kn, mislim da tolko definitivno vrijedi kada pogledate neke one prazne šatore bez ičega, a i puno truda, stresa, traženja po dućanima je uloženo u to....
Pozz