Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
evo slike... a jesu li i ovo dvije razlicite vrste,jer ova staje vise razgranata još nista ne mirisi i ima tamnije listove nego ova druga koja nije toliko razgranata ima svjetlije listove (manje krolofila) viša je i ima neki intezivan slatkast miris(mljac,mljac) jesu li razlicite iiiiiiii da li su curice?
Po onome sto se da videti na ovim slikama mislim da je mushka biljka u pitanju ali nisam 100% siguran iz tog razloga sto mi biljka josh uvek nije na rezimu cvetanja ( josh na 18/6 rezimu). Evo slika:
Komentari dobrodoshli
Poz ppl!!!!
@nameless
to ti je mudonja,dok vidis jaja bolan
@svirač truibe
mogo bi dat kakvu sliku sa strane,mjesto di se granaju grancice,al mislim da se tu jos nista ne vidi
daj sad sam procito ovu temu i kontam da cu postat slike sutra ...moja je taman u pubertetu ...al jos neznam sta je ....nema pistila a nema ni kuglica , samo se nazire nesto na interodama al sta bumo vidli ....!
na 12/12 je dva tjedna cfl 4x 23w
Nije bas sigurno da je to muski cvet.Meni vise lici na semenku.Vidjali ste to verovatno nekad da se jedna-dve semenke formiraju,da kazemo,ispod cveta.Onako same za sebe.Koliko sa slike vidim vise mi na to lici.Mada nesto jebe,ne mogu da otvorim sve slike da se bolje vidi.Jedino sto mogu sa sigurnoscu da tvrdim je da je sve moguce .
samo na dva kata.. na jednom je ko jedno jajce,a na drugom je ova slika gore sto sam stavio,3 komada mislim..stavit cu sliku za 2 dana pa cemo vidjet
--sad sam skuzio tek da je vec 8 dana drzim na 13 sati dan i 11 sati noc... pffff, valjda joj se nije sad nesto poremetilo...vracam na 12/12 pa ce mozda prije pokazat spol makar je vec trebala..
nezelim bit negativan ...ali smrdi na hreminhosa... nadam se da ce bit sve ok...ali ako se situacija pogorsa moj prijedlog je da skines muske cvjetove... ili se raspitaj kako napraviti fem . sjeme...