Ne znam sta si planirao i dali imas vremena za malo duzu vegetaciju.Ako imas ,onda sacekaj jos malo bar 7 dana bi bilo ok da se razeberu grane, da se vidi sta je sta, i da se jos malo popuni pot i tek onda mozes sto kaze postovani kolega Vutrajojo da uradis topiranje svih grana.Jos nesto,ova mreza ti ima krupne kocke,gledaj to ispleti nesto da smanjis malo te kocke.Inace da znas sa drugim topiranjem i duzom vegetacijom i prinos ce ti biti veci malo sto je sasvim normalno,naravno ako imas strpljena za sve,zato je neophodna malo duza vegetacija podrazumeva se.Zanima me što mentor @bigeskalibur misli o topiranju svih grana?
obavezno,i smanji te kocke na mrezi nekako sto pre ispleti nesto.u sledecem zalivanju planiraj da das sve isto osim sto ces dodati pola doze tnt da znas.Mentore što misliš da sutra topiram sve grane
jeste ko zapeta puska,javi se u mentorski da vidimo sta si davao od klope zadnjih puta i kad si zalivao jer sad menjamo npk u cvetanje i ritam prehrane,da ne spamamo dnevnik cekam te u mentorskom.Mentore šta misliš jel spremna za 12/12?
na cca 70% je, ne znam točno koliko je to jako.na koliko ga ampera guraš?