Pomozite nam da se poboljšamo, a mi ćemo vas nagraditi! iGrow

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

rastagenetic

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
07.01.2014
896
10.194
333
Blago tebi..ono što sam ja naručio nemaju ni na stanju čak a nisu naznačili na stranici. Jučer mi rekli da će nabaviti do utorka a danas emailom da će nabaviti tek za dva tjedna.
Totalna neozbiljnost,ne znam sta bi drugo rekao osim da više sigurno neću naručivati nista sa igrowa kao i ostalih trgovina iz hrvatske

0Marac0

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
01.05.2017
2.426
17.799
358
Ja sam dobio odgovor na mail u spam folderu, odgovorio i opet nista niko ne odgovara :zvizd:
Ja sam mislio,kako če ova tema pomoći,da unaprijede poslovanje. A oni su lošiji nego ikad...
Crni petak njihova stranica je valjda jedini dučan koji nema nikakav popust. Za Advanced nutriense se govori od 2019.' da če biti,samo što nije....
Ja nekako iz navike,prvo igrow otvorim,ali sve rijeđe.
Kako naruđba ode u spam,to je isto čudno!?

0Marac0

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
01.05.2017
2.426
17.799
358
Ja imam više dobrih,normalnih iskustva,nego loših. Večina opreme je od njih,svi boxevi,tako se potrefilo. Pitanje je uopće koliko se isplati držat dučan na Ozaljskoj?!
Po robu ideš ciljano,nema više šetnje i shoppinga. Maksimirska,Vlaška,drugi dio centra,svaki 10.lokal je otvoren i uvijek je vlasnik u njemu(kožar,urar i dr.). Pokoji kafič,ako gazda jednu smjenu radi:)

Pa čitam recenzije Google mapsa,ok visoka 4.,a naravno u Splitu radi od 10-18 vjerojatno 5 dana u tjednu,al kasni pola sata:) odgovor "to je Splitsko stanje uma" :D
I naše stanje uma ili jedinica ili petica,nemamo tu kulturu ocjenjivanja. To znam po Boltu i Uberu. Pa od 500 zadnjih 500 vožnji,497 ih je dalo 5, dvoje 4 i 1 jedinica. Ništa ne znače,al žuljaju.

• Sviđa mi se
Reactions: Jolly Joker

Rapid

Aktivan Član
02.10.2023
140
898
93
Dalmacija
Sta se tice Splita u zadnjih par tjedana uvik poljubim vrata.Ka rade od 10 i cekam da otvore.11 uri,12 uri i dalje ista prica (zatvoreno) i odem ca.Posli zovem na telefon i nemaju ono sta mi triba a na web stranici nije oznaceno da nemaju. Pa pitam oce li dobivat i ka da oce ali ne znaju kad. Sve u svemu krajnje lose i priko neke stvari rade.A valjda su i svjesni da na takav nacin gube ljude koji bi tili potrosit koji dinar u njih.Ne mogu razumit taj nacin poslovanja,ali eto njima na dusu.
Ja osobno nemam namjeru gubit vrime vise za imat konta s njima.Ides da bi nesto obavia a na kraju se samo izživciras i takav odes ca.
Totalni promasaj sve u svemu,volia bi da nije tako ali sta je tu je.Nadam se da ce se to prominit u skoroj buducnosti.

Poslednja izmena:

deda

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
29.02.2008
735
2.784
163
57
I mene su malo po malo izgubili. Mislim da im narudžbe vikendom često prođu ispod radara, pretpostavljam da ni ne otvore mejl. Nisu ni iskreni kad ih pitaš u čemu je problem. Kao poslano je, pa se vratilo njima jer je oštećeno. Ja sam više za iskreni pristup.