Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Organski uzgoj - sve što trebate znati!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="CilI" data-source="post: 271109" data-attributes="member: 31288"><p>Nisi kuzio. Jedanput gnojivo, nasljedni put vodu, pa opet gnojivo, pa opet voda i tako u krug. Koliko ce biti u vege</p><p>odlučuje Automatic sam, ti tu ne možeš nista/ auto ima to u genima/.</p><p></p><p>Ja pravim mix substrata zbog toga, da sam 100%, da ima dosta hrane bilka u posudi. /ovim mixom sto sam gore napisao</p><p>teoreticki ne bi trebao uopće stavljati tekuća gnojiva, mix ima dosta hrane i mogao bi samo zaljevat vodom./</p><p>Kupovni substrat composana ima mix iz sote i nešto umjetnog gnojiva.</p><p>Nema mikroorganizama, encima itd. </p><p>Kada praviš svoj mix ti u substrat to sam unosis putem vrtne zemlje i komposta i tekućeg gnojiva, ako ga napraviš.</p><p>Mikroorganizmi i encimi ti u substratu pretvaraju mikro elemente u takav oblik, da ga može bilka koristiti za</p><p>hranu. Zbog toga je bilka zdravija, naraste maximalno i urod je maximalan. </p><p>Gnojim pa zbog toga, kako da kažem" da ju ugojim, nabildam maximalno"</p><p></p><p>Zbog toga, ako koristiš samo kupovni substrat i hoćeš rezultat ko kod mene, moraš kupiti fensi gnojiva.</p><p>Pa gojenje bilja nije neka znanost, imaš starih ljudi koji imaju vrtove i čuda prave.</p><p></p><p>Na početku si pisao o bio uzgoju, napisao sam ti i jedno i drugo.</p><p></p><p>Za plantelu list sam ti gore napisao približno do kad ju trebaš. Ne trebaš počet sa plantelom cvet odmah kad</p><p>vidiš spol, cvetenje. Pa ako koristiš samu plantelu list i cvet ti može doći do zasićenja sa solima. A kod</p><p>plantele vrt do zasićenja ne dode jer je organska iz alg.</p><p></p><p>Moraces, da se sam odlučis, ja sam ti napisao samo kako ja radim. Mogu ti sugerirati, savjetovati, a</p><p>odluka je tvoja. Sam pa veseo tvog growa, koji cu pratiti.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="CilI, post: 271109, member: 31288"] Nisi kuzio. Jedanput gnojivo, nasljedni put vodu, pa opet gnojivo, pa opet voda i tako u krug. Koliko ce biti u vege odlučuje Automatic sam, ti tu ne možeš nista/ auto ima to u genima/. Ja pravim mix substrata zbog toga, da sam 100%, da ima dosta hrane bilka u posudi. /ovim mixom sto sam gore napisao teoreticki ne bi trebao uopće stavljati tekuća gnojiva, mix ima dosta hrane i mogao bi samo zaljevat vodom./ Kupovni substrat composana ima mix iz sote i nešto umjetnog gnojiva. Nema mikroorganizama, encima itd. Kada praviš svoj mix ti u substrat to sam unosis putem vrtne zemlje i komposta i tekućeg gnojiva, ako ga napraviš. Mikroorganizmi i encimi ti u substratu pretvaraju mikro elemente u takav oblik, da ga može bilka koristiti za hranu. Zbog toga je bilka zdravija, naraste maximalno i urod je maximalan. Gnojim pa zbog toga, kako da kažem" da ju ugojim, nabildam maximalno" Zbog toga, ako koristiš samo kupovni substrat i hoćeš rezultat ko kod mene, moraš kupiti fensi gnojiva. Pa gojenje bilja nije neka znanost, imaš starih ljudi koji imaju vrtove i čuda prave. Na početku si pisao o bio uzgoju, napisao sam ti i jedno i drugo. Za plantelu list sam ti gore napisao približno do kad ju trebaš. Ne trebaš počet sa plantelom cvet odmah kad vidiš spol, cvetenje. Pa ako koristiš samu plantelu list i cvet ti može doći do zasićenja sa solima. A kod plantele vrt do zasićenja ne dode jer je organska iz alg. Moraces, da se sam odlučis, ja sam ti napisao samo kako ja radim. Mogu ti sugerirati, savjetovati, a odluka je tvoja. Sam pa veseo tvog growa, koji cu pratiti. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Organski uzgoj - sve što trebate znati!
Bottom