Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Organski uzgoj - sve što trebate znati!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Bananko Banana" data-source="post: 733761" data-attributes="member: 76491"><p>Hvala vam Marac i Green4life, pogledat cu i to sta ste mi predlozili. Svida mi se ta ideja sa Guanokalong.</p><p>U meduvremenu mislio sam mozda Biobizz, ako mislite da ce i tako bit dobro? All Mix zemlja + jedan od ovih?</p><p>[URL unfurl="true"]https://www.hempatia.hr/biobizz-all-mix-50l[/URL]</p><p>[URL unfurl="true"]https://www.hempatia.hr/biobizz-starters-pack[/URL]</p><p>[URL unfurl="true"]https://www.hempatia.hr/biobizz-try-pack-indoor[/URL]</p><p></p><p>Nije mi problem da se gnoji skoro svako zalijevanje ako je na jednostavan nacin, na to sam i mislio pod dodavanjem vode i drugo sta treba. Samo da ne moram radit sam pripravke od raznih domacih sastojaka, nego sve sa gotovim proizvodima, samo zalij i to je to. Organski koliko moze, barem da nema stetnih tvari, nekih mineralnih soli itd. duvao sam vec takve od umjetnih kemikalija, boli glava, gorak okus i crni pepeo..</p><p></p><p>Grouchy, citao sam dosta i vidio sam vec koje zemlje se koriste ali svejedno sam htio jednu listu da budem siguran za ono sta meni treba, da ne uzimam nasumicno.</p><p>Ima mnogo toga na forumu, nema sanse da sve pohvatam pa makar citao do iduce godine, pogotovo kad neki postovi imaju po 100+ stranica samo se izgubim. Svako koristi razlicite proizvode, neki dodaju umjetne stvari, neki rade svoje domace organske pripravke itd.. Neki postovi su stari sa nevaljanim linkovima, ili za trgovine izvan HR.. Ima brdo opcija i izbora i nisam znao sta odabrat, a ocu da sve pase jedno sa drugim, da ne uzimam dzabe nesto sta mi ne treba ili sta nece pasat jedno uz drugo..</p><p></p><p>Evo recimo jedan mali primjer: prijatelj je uzeo 50/50 zemlja-coco, na kraju je morao narucivat CalMag jer je navodno coco smanjio kalcij, a nije to ocekivao pa je morao brzo trazit drugi nacin sa ljuskama od jajeta dok mu ne stigne narudzba.. A ja za to necu imat vremena ovaj prvi grow, mozda drugi..</p><p>Znaci bitno mi je bilo da si slozim jedan paket i da nema nikakvih problema u buduce, da ne narucujem nista na hitnocu dok mi biljka propada jer sam pogrijesio u odabiru..</p><p>Za jednostavno zalijevanje - po ovom sta su mi drugi predlozili ocito moze!</p><p></p><p>I evo koliko god citao nigdje nisam nasao jednu solidnu listu bas za ono sta meni treba, sve je pomjesano. Uostalom mislio sam da je forum za pomoc, ako sam krivo pitao ili nekom smeta post neka prebaci ili izbrise slobodno, puno su mi pomogli ovi sta su dali prijedlog i hvala njima puno.</p><p>A ti ako vec znas i pises, mogao si predlozit nesto da se ne puni post dzabe, a ne sprdat me za lajkove.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bananko Banana, post: 733761, member: 76491"] Hvala vam Marac i Green4life, pogledat cu i to sta ste mi predlozili. Svida mi se ta ideja sa Guanokalong. U meduvremenu mislio sam mozda Biobizz, ako mislite da ce i tako bit dobro? All Mix zemlja + jedan od ovih? [URL unfurl="true"]https://www.hempatia.hr/biobizz-all-mix-50l[/URL] [URL unfurl="true"]https://www.hempatia.hr/biobizz-starters-pack[/URL] [URL unfurl="true"]https://www.hempatia.hr/biobizz-try-pack-indoor[/URL] Nije mi problem da se gnoji skoro svako zalijevanje ako je na jednostavan nacin, na to sam i mislio pod dodavanjem vode i drugo sta treba. Samo da ne moram radit sam pripravke od raznih domacih sastojaka, nego sve sa gotovim proizvodima, samo zalij i to je to. Organski koliko moze, barem da nema stetnih tvari, nekih mineralnih soli itd. duvao sam vec takve od umjetnih kemikalija, boli glava, gorak okus i crni pepeo.. Grouchy, citao sam dosta i vidio sam vec koje zemlje se koriste ali svejedno sam htio jednu listu da budem siguran za ono sta meni treba, da ne uzimam nasumicno. Ima mnogo toga na forumu, nema sanse da sve pohvatam pa makar citao do iduce godine, pogotovo kad neki postovi imaju po 100+ stranica samo se izgubim. Svako koristi razlicite proizvode, neki dodaju umjetne stvari, neki rade svoje domace organske pripravke itd.. Neki postovi su stari sa nevaljanim linkovima, ili za trgovine izvan HR.. Ima brdo opcija i izbora i nisam znao sta odabrat, a ocu da sve pase jedno sa drugim, da ne uzimam dzabe nesto sta mi ne treba ili sta nece pasat jedno uz drugo.. Evo recimo jedan mali primjer: prijatelj je uzeo 50/50 zemlja-coco, na kraju je morao narucivat CalMag jer je navodno coco smanjio kalcij, a nije to ocekivao pa je morao brzo trazit drugi nacin sa ljuskama od jajeta dok mu ne stigne narudzba.. A ja za to necu imat vremena ovaj prvi grow, mozda drugi.. Znaci bitno mi je bilo da si slozim jedan paket i da nema nikakvih problema u buduce, da ne narucujem nista na hitnocu dok mi biljka propada jer sam pogrijesio u odabiru.. Za jednostavno zalijevanje - po ovom sta su mi drugi predlozili ocito moze! I evo koliko god citao nigdje nisam nasao jednu solidnu listu bas za ono sta meni treba, sve je pomjesano. Uostalom mislio sam da je forum za pomoc, ako sam krivo pitao ili nekom smeta post neka prebaci ili izbrise slobodno, puno su mi pomogli ovi sta su dali prijedlog i hvala njima puno. A ti ako vec znas i pises, mogao si predlozit nesto da se ne puni post dzabe, a ne sprdat me za lajkove. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Organski uzgoj - sve što trebate znati!
Bottom