Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Organski uzgoj - sve što trebate znati!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Hermic" data-source="post: 613328" data-attributes="member: 60407"><p>Moj organski mix zemlje u cemu sam trenutno zadovoljan je 1. Mix dviju zemlji i to Pot H i Homeogarden spresane sa kokosom... 2. 10 posto zeolita - Zeosand sitne granulacije... 3. Batguano prah saka do dvije po potu ( moji 20-35 l ) 4. Mykoriza i to cini mi se 3 vrste malo pakiranje( pise na kutiji doziranje)... 5. Humus kalifornijskih glisti ( doziranje isto na pakiranju)... znaci taj mi se mix pokazao odlican i samo sa pravljenjem rastvora od glistena i slavola ( oboje folijarno ) moze se ubiti vega mjesec, mjesec i pol...</p><p></p><p>Edit: uz Bio Bizz ili Bio Cannu i melasu kroz grow do kristalno usecerenih hedova...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hermic, post: 613328, member: 60407"] Moj organski mix zemlje u cemu sam trenutno zadovoljan je 1. Mix dviju zemlji i to Pot H i Homeogarden spresane sa kokosom... 2. 10 posto zeolita - Zeosand sitne granulacije... 3. Batguano prah saka do dvije po potu ( moji 20-35 l ) 4. Mykoriza i to cini mi se 3 vrste malo pakiranje( pise na kutiji doziranje)... 5. Humus kalifornijskih glisti ( doziranje isto na pakiranju)... znaci taj mi se mix pokazao odlican i samo sa pravljenjem rastvora od glistena i slavola ( oboje folijarno ) moze se ubiti vega mjesec, mjesec i pol... Edit: uz Bio Bizz ili Bio Cannu i melasu kroz grow do kristalno usecerenih hedova... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Organski uzgoj - sve što trebate znati!
Bottom