UPDATE
DAN 23(Bruce)/ 15 (Orange)
Pozz raja kasnim malo s updateom,svadbu sam imao za vikend pa sam se vratio evo upravo los i mamuran kuci haha
Sreca cura je dobro pazila na box,moje odsustvo od 4dana nije nista pokvarilo
Temp super,vlaga mi je bila malo niza sad kad sam pogledao u box 34-40% Al malo sam dodao vode u posudice pa će skociti koji procenat
Predzadnji put srijeda dobile su i 0.5ml/L Grow a i b ,bakterije,zadnji put subota bez growa,bakterije + b-52 i sensizym
Danas(ponedjeljak) će dobiti ponovo Grow,malo Cal Maga,bakterije svakako i Sensizym,povećavam malo litrazu vode,zadnjih dva puta su po pola L dobivale,sad ću na litar Bruce banner,700-800ml Orange
LST poceo i kod Orange Bud
To je to,samo da ste u toku koliko i ja,a narednih dana ću im se vise posvetiti
Lakuu noć želi vam Hans!
I daa zaboravio sam stigao je i amonium bicarbonat i solna,hvala beštija!
DAN 23(Bruce)/ 15 (Orange)
Pozz raja kasnim malo s updateom,svadbu sam imao za vikend pa sam se vratio evo upravo los i mamuran kuci haha
Sreca cura je dobro pazila na box,moje odsustvo od 4dana nije nista pokvarilo
Temp super,vlaga mi je bila malo niza sad kad sam pogledao u box 34-40% Al malo sam dodao vode u posudice pa će skociti koji procenat
Predzadnji put srijeda dobile su i 0.5ml/L Grow a i b ,bakterije,zadnji put subota bez growa,bakterije + b-52 i sensizym
Danas(ponedjeljak) će dobiti ponovo Grow,malo Cal Maga,bakterije svakako i Sensizym,povećavam malo litrazu vode,zadnjih dva puta su po pola L dobivale,sad ću na litar Bruce banner,700-800ml Orange
LST poceo i kod Orange Bud
To je to,samo da ste u toku koliko i ja,a narednih dana ću im se vise posvetiti
Lakuu noć želi vam Hans!
I daa zaboravio sam stigao je i amonium bicarbonat i solna,hvala beštija!