Molim vas mnogo bi mi pomogli bolest je u pitanju..! Kako da dobijem seme, pomozite mi molim vas..!U Srbiji postoji radnja koja prodaje semena ponistoj ceni kao bushdoctor iz Austrije, zapravo saradjuju sa njima. Ja sam se odusevio kada sam ovo cuo od lika iz te prodavnice. Da ne bi bioo da reklamiram nekoga ako nekoga zanima koja je radnja neka me kontaktira preko pp.
pokusavam(iz srbije) da narucim sa seedsmana.ali nemam opciju placanje sa kartice
dodjem do _ select a payment metod_ i ne znam sta dalje,pomagajte
Isti problem imam,a kod njih imam preko 15 zavrsenih ordera..ne mislim se puno..odmah odo na Zamneziu...Kako brate da se ugase ti adbloceri i sta jos treba pogasiti jer ja obicno saljem kes u pismu i sad uopste nemam tu opciju.Ranije je sve bilo ok nikad problema nisam imao oko narudjbine.Evo mucim se vec neko vreme,mozes li da objasnim sta kako treba uraditi ja nemam blage veze...
Legalna je.
Ajde buraz posalji gde i sta ne mogu da ti posaljem ppLegalna je.
To se retko desava,ja stalno tako narucujem kad ne mogu licno da odem da uzmem i sve stigne normalno malo duze se ceka dok oni prime novac pa dok posalju,uredno jave na emil i to je to ,stim da sa novcem posaljem i svoj order numer.Izvadit će 99% a niko neće odgovarati,
karice, kao jeftinija varijanta (imaš i prepaid web kartice ako te sigurnost brine)A kako to ide buraz
Zavisi sa koje strane gledas druze,za mene je to jedan od najsigurnijih nacina jer neostavljas nigde nikakve podatke,mozda to zvuci konzervativno ali ja mirno spavam.Nekad treba biti paranojican jer je to ono sto te tera da budes siguran u vezi nekih stvari,svako ima svoje iskustvo i misljenja, ja sam old scoul i tu nista necu menjati.bezveze slati novac kovertom