To stoji, meni je tako bio jednom stigao paket od 8 sjemenki od seedsmana, no nazalost nisu bile sjemenke taj put zapakovane u one male plastične kapsule, već su došle u malim najlonskim kesicima, no kako god, pola sjemenki je bilo satrano, tj smrvito, desilo se izgleda kroz transport.. Uzeo uslikao, kontaktirao im support, nakon 6 dana mi stigao novi paket sa novim sjemenom, i još mi dali 1 sjeme freebie od bulk seedsa nzm sad točno koja sorta..
Tako isto i kod RQS, znam da nemaš garancije ukoliko dobiješ ispravno sjeme jel oće proklijati ili ne... uglavnom prošle godine kupim ja od njih 4x ice, 4x fruit spirit, i 10x haze berry kada sam bubble gum hash pravio od nje.. uglavnom od 10 haze berry sjemenki 2 proklijale, od icea isto tako 1, ovu fruit jos dirnuo nisam..
I ja od šale uzmem ostavim komentar tamo review kao nije mi 10% sjemena proklijalo, i nakon 1dan me kontaktirao njihov support, sa njima pristojno pisao i objasnio šta je problem, i isti mi dan poslali isto sjeme u istoj količini za naknadu..