Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
To je ovo o čemu pričamo! Znači hedovača, ali kada se stavi, da alkohol ishlapi, onu smjesu, ljepljivu, treba stavit u frižider na par dana i stvrdne se. Ali, tko če čekat, da se stvrdne. To, da radim veču količinu, onda bi u kalup od kolača, stavio, da se stvrdne! Ovako sam čačkalicom, mazao na rizlu, a 2,3 dana kasnije, več polako komadiče vadim.
Odlična stvar za staru djiku, mrvinje, trim itd.
Ako želiš u rakiju, možeš i to! @Atox - da, sada pogotovo, kada je vani vruče! Iskreno ja sam ostavio na papiru. Postrugao sam sve na jednu hrpu i tako se stvdrnulo. Evo, tek danas vidim, da je čvšča smjesa! Isplati se pričakat 2 tjedna, jer dim zakucava. Takva je bila i djika, pa zato, ali milina
Razumsm ja sve to ali koliko sam skapirao drzi se u frizider, izvadi i brzo otkine komadic i vrati nazad jer krene da se 'topi' i da bude lepljiv? Ispravite me ako gresim
Edit: A ja bih hteo bukv shit, znaci kocka koja moze da stoji bilo gde i koja se zagreje malo upaljacem i skine komadic
Ja nisam zamrzavao, nakon što ispari sav alkohol ostavim preko noći i bude ok. Dan nakon toga bude potpuno tvrd. Nemoj ga paliti upaljačem, nije bubble hash, zagriješ ga prstima i razvučeš slinicu.
Pala je još jedna tura!
Samo 50ak g trim od budde, dao je više nego 70g Albanke
Držao sam, samljevenu djiku u sokovniku u 7dl. Isoalkohola(99.9). Ovaj put 3 tjedna! Iskreno, zaboravio sam na nju, pa....
Prošli put nije bilo zelene boje, jer Albanka je Albanka. Čim je počelo hlapit, dobila je zlatnu boju! .
Cijena ne određuje kvalitetu papira za kuhanje. Ja sam išao na najskuplju, a lošija od najlošije! Debljina igra ulogu!
Sad ide u frižuder, dok se skroz ne stvrdne!
Pozdrav ekipi
Želim probati napraviti ovu vrstu hasha pa me zanima da li jedno od dvoje sa slika moze posluziti, jedno je alkohol navodno 99 posto
A drugo medicinski benzin, vidio sam da je jedan član pisao da je čak i bolje sa njime raditi nego sa alkoholom, inace cijena za ovaj benzin je 55kn za 1l
Epa ljudi, ja sam ovo uradio sa mrvilicom, celu je potopio u 96% alkohola, ostavio u friz na dva sata, i dok je bila u alkoholu cetkicom je trljao, (bas se nakupilo masnoce) sada se mrvilica osusila i radi kao nova, a tekucina od alkohola je na TA peci cekam da to ispari na manje od cetvrtine pa cu posle prebaciti na papir za pecenje... Da l ce raditi? Hmm?
Evo ispario alkohol, jednu sam zdunuo bilo jeisto ovako,da senapravi glistica,pamezanimalo kolko mozeda ima iz ciscenje mrvke, bogme meni se isplatilo! Stay high!