Moram da podelim svoju pricu sa vama ekipo.
2018 jos kao student padnem sa 1gr, oportunitet 15000 ( Iz Novog Pazara sam gde su poznate te blaze novcane kazne za prekrsaje i ova laksa ''krivicna'' dela). 2020 malo nakon korone se opustim i opet padnem sa istom kolicinom, oportunitet 25000. 2021 u roku od mesec dana mi 2 puta nadju, jednom ispred zgrade, drugi put u ceGa , isto male kolicine, receno mi da cu sigurno u zatvor ili nanogica ako ne budem drukao, sto naravno nisam hteo. Vec sam se pomirio sa sudbinom, i zakazu mi 2 sudjenja u roku u 7 dana, stizu optuzni predlozi, oba traze 6 meseci uslovno. Odem na oba sudjenja i oba prodju kako treba, jer ovaj prvi sudija dan nakon mog sudjenja ode na odmor i ne unese u sistem pravosnaznu presudu, ovaj drugi unese, ovaj prvi kad je uneo nije video drugu, i tako ja sa 2 uslova za isto delo iako je to protiv izmena zakona 2019. Zaustavljala me i murija, i granicna policija kad sam isao na more, sve ok. Jedna istekla, jedna za par meseci. Imao sam vise srece nego pameti iskreno, cuvajte se braco.