Poštovani kolege, moram vas obavijestiti da neću biti u mogućnosti nastaviti pisati dnevnik. Naime, upali su mi plavci i oduzeli sve, te je pokrenuta istraga povodom mog slučaja. Na moju žalost, a možda i na nečiju sreću, nećemo se više moći družiti. Oduzet mi je i mobitel koji sam koristio za forum, te će uskoro i on biti pretražen, ne znam kad, ali znam da bude.
Pošto vidim da se nalozi i teme ne brišu, molim glavnog admina ili nekoga tko je već odgovoran za takve stvari, i to molim kao Boga, da mi da PERMANENTNI BAN sa foruma, jer će me plavci prisiliti da zajedno s njima pretražujem mobitel, a zbog čitavog kaosa nisam stigao(nisam se sjetio) vratiti mobitel na tvorničke postavke. Želim da prođem s najmanjom kaznom, a sukladno tome sam im rekao da mi je to što su našli prvi put da sadim, a ako dođu do foruma vidjeti će da sam ih lagao, te da imam malo više iskustva.
Još jednom, molim vas da me shvatite ozbiljno, ne tražim nikakva sažaljenja, već samo malu pomoć da kad već idem kroz pakao, da mi ne bude baš prevruće. Zato molim glavnog admina za permanentni ban.
Ovom prilikom se želim zahvaliti svima s foruma koji su me podučili kako da sadim, ponajprije svom prvom mentoru
@Badi, a i ostaloj ekipi foruma koja mi je pomogla na mom putu koji je sad nažalost gotov. Hvala i svima koji su samo pratili moje teme iako ih nije bilo puno. Jedna saga u mom životu ovdje završava, a druga počinje... Život da stane ne sme!
Peace out bros, and smoke weed everyday!