Dragi kolege/ice!
Napisala sam jedan opširan post prije nešto više od godinu dana o naručivanju i primanju sjemenki iz Aliena, a po uistinu velikom broju dodatnih naknadnih pitanja brojnih članova Vutre odlučila sam napisati ovdje svoja nova iskustva...
Meni osobno jako odgovara kupovati po jednu do max dvije sjemenke od svake sorte, tako da sam nakon prve narudžbe od Aliena neko vrijeme uzimala sjemenke od engleskog Pick'n'mixa
(mislim da ih je PowerSeed ranije spomeno u ovoj ili sličnoj temi) i ne mogu reći da sam imala nekih loših iskustva. Istina, imali su dosta visoku cijenu poštarine
(cca 9€ ako se dobro sjećam) i nepostojanost kod vremena isporuke- jednom mi je došlo doma (Zgb) za 7-8 dana, dok sam zadnju narudžbu zbog nekih njihovih zaheba čekala gotovo 40 dana(!). Plus kaj nemaju free sjemenke
(barem ne u razdoblju dok sam ja naručivala od njih).
Stoga sam si dala truda na Googleu i pronašla stvarno dobre
sjemenkaše -
SeedCity - također iz UK-a. Ekipa iz SC također nudi naručivanje po komadu, u pola manju poštarinu, sjajno stealth pakiranje, brzinu, efikasnu i susretljivu Customer Service službu, besplatne sjemenke i dodatne
veselice (naljepnice, kod za popust pri slijedećoj kupnji,...).
Znam da je sve stvar osobne prirode i afiniteta, svatko od nas ima nekog svog favorita, no ja bih svakome preporučila baš njih. Usto, iz sigurnosnih razloga više volim naručivati sjemenke iz Velike Britanije nego iz Nizozemske. Uz sve navedeno, SeedCity nudi mogućnost plaćanja Maestro karticom
(uz sve ostale, naravno), što će mnogima odgovarati jer Maestro imamo gotovo svi, za razliku od ostalih kreditnih karica tipa Master, American ili Visa. Btw, naručila sam sjemenke u četvrtak, da bi za 7 dana
(računajući tu i vikend) već dobila kovertu sa DVD kutijom u kojoj su pažljivo bile spremljene zapakirane sjemenke.
I na kraju, da me neki krivo ne shvate, nemam nikakve osobne koristi od ove preporuke- popust za slijedeću kupnju sam ionako ostvarila prvom narudžbom- motivira me da nekom pomognem kvalitetnom i provjerenom informacijom jer je naručivanje sjemenki na vrhu rizične liste u ovom našem hobiju...
Za dodatna pitanja oko SC naručivanja možete me kontaktirati u PP, rado ću pomoći