Nemoj brati paniku... evo jednog slucaja s njima...
Ja sam se uspanicio jer je postar taaako odugovlacio kad sam dizao osobno sjeme (nisam bio kod kuce kad je trebala biti dostava) poceo pricati nesto tipa jel volim cupavo pred masu ljudi... ja reko sad cekam plavce i to je to idem u buxu...
kao da je lik znao da je nutri fem sjeme, jos mi je nabacio: bogami ti 700kn kesiras za obicno pismo i kao mora da ti je vrijedno nesto unutri s nekim njegovim kretenskim keeesom
i bio sam te trenutke napet kao sprica bez obzira sam izjurio iz poste i vozi misko hehehe
brutala.
2 put mi je proslo preko njih i necu sada godinu dana sigurno narucivati jer nema potrebe. Guram 2 automatika samo za sebe i to je sve.
Ne treba pretjerivati... Gledaj preko njih je izuzetno sigurno, ali mi je zeznuto kod njih sto nemogu im nemogu uplatiti preko internet bankarstva i platim samo dostavu recimo...
jer svaki postar se zapita sta je u pismu kad vrijedi iznad 50€...
Valjda znaju sto rade, ne svidja mi se sto je kurirska sluzba u vlasnistvu drzave...
Da porade na tome izuzetan i dobar izbor su za sve strainove bez carinjena i ostalih pizdarija.
Jer danas ima bar tih privatnih kurirskih sluzbi sto bi narucivanje svelo na jos manji rizik ali dok nema problema necemo ih kuditi...
Ali trenutna vlast u hr ce se izboriti svakako za dekriminalizaciju totalnu i svi treba da ih cuvamo mi koji gajimo osjecaje ka biljkama
necu ih namjerno imenovati, ali mislim da je hr najdalje dosegla sto se tice svih ex yu drzava... bez neke uvrede nekome naravno.
Nasa vlast je potpisala igru bez granica
Neznam za Srbiju mozda ide malo teze, ali netko gore je napisao da ide diskretno i sigurno pa se nadam da ce to nekome pomoci.
Dakle neke informacije ipak trebaju ostati medju nama growerima da odrzimo jedini grow shop u hr koji valja zivim i dugorocnim.
Mada koliko je slovenija naprednija od nas, kod njih ima cak nekoliko online grow shopova a jos manja zemlja su od nas a napredniji i urbaniji...
Vidis kolko ta unija ipak puno znaci
Zur Z razlogom!