Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Moj skromni doprinos.
Lokacija: ZGB, preko puta Branimirove trznice, na ruti tramvaja koji spajaju autobusni kolodvor i glavni zeljeznicki kolodvor.
Kulturna dobra nisu oskvrnuta jer se rad nalazi (kao sto se vidi) na javnom WCu.
Sto se tice izrade ovoga, transporta sablona i samog sprejanja - sve sto je moglo poci po zlu je poslo po zlu (osim,ofc da nije bilo drotova te veceri ).
Malo panike i neiskustva i presao sam rub sablone na par mjesta.
Isto tako, totalno mi se sjebala sablona za vutra.org pa sam improvizirao od ostatka slova da to slozim sto je najbolje moglo.
zadnja dva rada po meni na prvom mjestu i jedan i drugi...prosa pokraj ovih lokacija masu puta i stvarno su prometne...triba ima zivaca za ovo....respect!
Evo, za one koje zanima kako se to zapravo radi. Za izradu jedne sablone trebalo mi je cca 2 ure (mjerenje, skica, podebljavanje, izrezivanje).
P.S. U pravilu grdo sam se shebao jer nisam ostavio vise kartona sa svih strana jer se: A) smanji rizik od pucanja sablone; B) nema straha da se pređe karton pa da se vidi obris sablone.