Spamali bi više nego inače
Nego stvari stoje ovako.
Prije nego li je ova tema otvorena,otvorena je već tema u dijelu foruma,bla,bla,bla ... gdje je obznanjeno tko je sponzor nagradne igre i koje bi bile nagrade. Trebalo je samo predložiti koja vrsta nagradnjače bi išla.
Nije do sada bilo nikakvih konkretnih ideja a tako se nešto nastavlja i ovdje
Uglavnom,natipkalo se evo 4 stranice ... od sađenja ispod noktiju(svaka čast za primjer
) do eto ovog posta prije moga ... da nema žena ,bla,bla,bla
Razmišljajmu u tome smjeru da; nagradna igra ne traje više od mjesec dana,da ju može igrati svaki član foruma ako želi,da je zabavna te da privuče što više sudionika.
Tutorijali su korisni ali po meni i dosadni za igranje
Na koncu konca ,od svih zadnjih napisanih u protekle 2 nagradne igre, koji su eto širom razbacani po forumu te na taj način i beskorisni (kad nisu grupirani,bez obzira na sadržaj) ... po meni i nema baš neke vajde
Ajmo odigrati nešto u stilu Vutra.org i Proljeće.
Tu se mogu ubaciti razni elementi koji će povezati Vutra forum sa proljećem,šetnjom po prirodi,zajebancijom i pokojom slikicom.
Zamislite finu novu fasadu na policijskoj zgradi ispred koje je procvijetala zerdalija. Drvo puno cvijeta,pčele zuje a na fasadi piše Vutra.org
Pa tko nebi glasao za tu sliku npr.
Zaštu u konkurenciju ne bi ulazilo nekoliko načina prezentiranja Vutra orga i proljeća.Npr... sjedim na zerdaliji,pušim joint i pričam sa pčelom koja kupi ,šta već kupi.
Ajmo malo predlagati nešto što je svima izvodivo a da se ne moraju puštati nokti ...da bi korijen bio što jači
Ovo sam evo nabubao nabrzaka
Nadam se da sponzor nije odustao,jel' brate ... i on čeka već mjesecima da se nešto pokrene.Koliko mi je poznato ... čovjek se već raspitivao ...hoćemo li više ili nećemo !!!