Prije 2 dana sam stavio 3 semenke u čašu sa vodom i foliju od gore i probusio par rupica na foliji. Drzao sam to u sobi na sobnoj temperaturu ali u ormaru u mraku. Danas sam pogledao 2 semenke su krenile da klijaju (bijeli koren je izasao) dok na ovoj trecoj koja je zelene boje ona je samo potonula na dno. Uzeo sam 2 posudice male plasticne od pudinga, izbusio rupe na dnu te napunio sa zemljom za cveće. Posadio sam te 2 semenke u tu zemlju na dubinu 1,5-2 cm okrenutim korenom prema dole i lagano nagrnuo pazljivo zemlju od gore i to zalio mlakom vodom. Nemam uslove za unutrasnji uzgoj, nemam grow box, nemam rasvetu za vegetaciju i ostale potrebne stvari, a za outdoor nije koguce jer bude minus i mraz… stavio sam te 2 posude sa semenkama u dnevnu sobu skroz uz balkonska vrata da bi bilo koliko toliko prirodnog svetla a preko noci sam mislio upaliti svetlo na balkonu, u dnevnoj je uvijek toplo i sobna je temperatura. Nemam baš nešto novca za rasvetu lampe posebne, grow box i ostalo. Zanima me da li postoji nacin i mogucnost da to bude uspešno ?