Moze pomoc

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
09.02.2024
0
0
1
24
Prije 2 dana sam stavio 3 semenke u čašu sa vodom i foliju od gore i probusio par rupica na foliji. Drzao sam to u sobi na sobnoj temperaturu ali u ormaru u mraku. Danas sam pogledao 2 semenke su krenile da klijaju (bijeli koren je izasao) dok na ovoj trecoj koja je zelene boje ona je samo potonula na dno. Uzeo sam 2 posudice male plasticne od pudinga, izbusio rupe na dnu te napunio sa zemljom za cveće. Posadio sam te 2 semenke u tu zemlju na dubinu 1,5-2 cm okrenutim korenom prema dole i lagano nagrnuo pazljivo zemlju od gore i to zalio mlakom vodom. Nemam uslove za unutrasnji uzgoj, nemam grow box, nemam rasvetu za vegetaciju i ostale potrebne stvari, a za outdoor nije koguce jer bude minus i mraz… stavio sam te 2 posude sa semenkama u dnevnu sobu skroz uz balkonska vrata da bi bilo koliko toliko prirodnog svetla a preko noci sam mislio upaliti svetlo na balkonu, u dnevnoj je uvijek toplo i sobna je temperatura. Nemam baš nešto novca za rasvetu lampe posebne, grow box i ostalo. Zanima me da li postoji nacin i mogucnost da to bude uspešno ?

IMG_1900.jpeg

Prilozi

• IMG_1901.jpeg
    IMG_1901.jpeg
    410,3 KB · Pregleda: 2

Wendigo

Blackamas Foot
Prijatelj Foruma
15.02.2021
1.661
11.884
356
Ne postoji način. Mora direktno Sunce 10 sati dnevno. Direktno, ne dnevna svetlost.
Pročitaj pravilnik, ne otvaraju se teme nepotrebno za svaku sitnicu :) imaš već teme sa problemima u gajenju, tamo pitaš.

Uglavnom, ne može. Ili čekaj proleće pa rokaj outdoor, ili kupuj lampe i šator i slično
Da može tako uz balkonska vrata i jednu sijalicu, veruj mi - svi bi tako. Ali ne može. :)

Dobrodošao!