Ne bih odmah sve u ulje, nisam ja gadljiv da srolam buksnu ili blunt, bice tu svega po malo. Ja ulje ponajvise koristim tako sto napravim integralne medenjake, tako mi bas prija. Em budem funkcionalan em grickam po malo i fino sam high ceo dan pa uvece srolam spravu. A pravicu malo i rosin, mozda i dry ice hash ako nadjwm suvi led.Ako imas u planu raditi ulje onda nemoj ni trimat
Da li bi joj znacilo da joj dodam jos red ovih sijalica? Da je malo dopumpa.a ovu velicinu biljke bi trebao lumatek 465w
Skinucu topove pa cu ostaviti popcorn jos malo vidjao sam to na netu da rade. Ne kosta me nista.trebao si jos toliko skinuti kollko si skinuo dolje i sad bi bilo jos bolje
Hvala puno!-masno-debelo-zdrrravooo
Hvala Honda, jesi li ti ako me secanje ne vara na pocetku grovanja pod ledom pravio medju prvima neke projekte od le dioda?Sretno dalje
Brine i mene, prve pare koje zaradim kupujem odvlazivac. Veruj mi da mi nocu to ne da zaspati. Sve kapne neki dinar to kupim malo namirnica da imam jesti brasna i tako to, dobro je sad naberem gljiva, zelje koprive, upecam po neku ribu... pretraje se nekako.to me bas jako brine
Imacu ja para sad krece berba cajeva pa berem sumske kupine i bracu i borovnice pa se uzme para preko leta, ali to nece jos. Sutra cu videti da izadjem na pijac imam jos rasade karoline reaper i cheri paradajze pa ako prodam stogod kupicu odvlazivac.
Samo mi ta muka fali da mi budj odvratna unisti biljku tacno bih poludeo. Ne daj Boze