Mimosa x Orange puch 1x diy led e27 prvi grow posle dugoooo vremena

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Vasica

Aktivan Član
09.05.2021
310
1.254
143
42
Ako imas u planu raditi ulje onda nemoj ni trimat
Ne bih odmah sve u ulje, nisam ja gadljiv da srolam buksnu ili blunt, bice tu svega po malo. Ja ulje ponajvise koristim tako sto napravim integralne medenjake, tako mi bas prija. Em budem funkcionalan em grickam po malo i fino sam high ceo dan pa uvece srolam spravu. A pravicu malo i rosin, mozda i dry ice hash ako nadjwm suvi led.
a ovu velicinu biljke bi trebao lumatek 465w
Da li bi joj znacilo da joj dodam jos red ovih sijalica? Da je malo dopumpa.
trebao si jos toliko skinuti kollko si skinuo dolje i sad bi bilo jos bolje
Skinucu topove pa cu ostaviti popcorn jos malo vidjao sam to na netu da rade. Ne kosta me nista.
-masno-debelo-zdrrravooo
Hvala puno!
Hvala Honda, jesi li ti ako me secanje ne vara na pocetku grovanja pod ledom pravio medju prvima neke projekte od le dioda?
to me bas jako brine
Brine i mene, prve pare koje zaradim kupujem odvlazivac. Veruj mi da mi nocu to ne da zaspati. Sve kapne neki dinar to kupim malo namirnica da imam jesti brasna i tako to, dobro je sad naberem gljiva, zelje koprive, upecam po neku ribu... pretraje se nekako.
Imacu ja para sad krece berba cajeva pa berem sumske kupine i bracu i borovnice pa se uzme para preko leta, ali to nece jos. Sutra cu videti da izadjem na pijac imam jos rasade karoline reaper i cheri paradajze pa ako prodam stogod kupicu odvlazivac.
Samo mi ta muka fali da mi budj odvratna unisti biljku tacno bih poludeo. Ne daj Boze

beštija

Prijatelj Foruma
16.03.2012
4.726
30.346
2.598
Svalbard
Da li bi joj znacilo da joj dodam jos red ovih sijalica? Da je malo dopumpa.
Ne radi se o tome da dodajes beskonacno sijalica nego trebas jace ledice nego sto su te na sijalicama.
Ispada ti to kao utrka stock benzinca od 90 konja protiv auta od 500-600 konja da se slikovito izrazim. Teraj tako kako ide ali ventilaciju pojacaj kako god.

h0nda

"easy skanking"
Prijatelj Foruma
02.03.2016
2.746
14.281
358
Dosta su led zarulje bile popularne prije nekog vr dok se nismo prebacili na modernije panele:D provrti malo stare dnevnike pa ces vidjeti mislim da je bilo odlicnih rezultata.

Vasica

Aktivan Član
09.05.2021
310
1.254
143
42
led zarulje bile popularne prije nekog vr dok se nismo prebacili na modernije panele
Ja se slazem da je lumatec ozbiljna sprava ali su bogme i ozbiljne pare. Hteo drugar da mi uzme pa da mu po malo otplacujem i eto sreca sto nisam, ne po biljku volela bi ona :)
Nego po mene jer gde sam ocekivao da bas u ovoliku krizu zapadnem ne bih imao da mu vracam obrukao bih se za 100 zivota

h0nda

"easy skanking"
Prijatelj Foruma
02.03.2016
2.746
14.281
358
Sve jasno, nego nisam govorio da su paneli super sto i jesu nego da se moze dobit i super rezultat s zaruljama :Dti si na dobrom putu,za sljed put imas skolu,pojacas ventilaciju i nek biljoza bude poslusna mora bit prek g/w ;)

Vasica

Aktivan Član
09.05.2021
310
1.254
143
42
biljka dobila 12l vode 100ml amiksol 25ml phosphorus 30 ml boost 30ml bloom
ventilator bije na najjace, da ne bude zabune povelik je on i na srednjoj brzini je pravio buru sad gruva bas zestoko. Miris sve jaci capnuo sam dva popcorna za degustaciju, osusio malo u rerni. lupa al klasika za nedozrelo jako cudno u glavi i leluja telo.
probacu da jos malo nategnem mrezu da malo otvorim sredinu da dobije vise svetla kroz krosnju

Vasica

Aktivan Član
09.05.2021
310
1.254
143
42
drugari zaista nemam ideju kako da vlagu oborim. za odvlazivac nemam novca, da li postoji ikakvo diy resenje. ceo grow je diy pa nek i ovo bude takvo

Infinity

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
21.03.2019
1.867
10.711
358
Teoretski, kalolifer u sobi gdje se nalazi box. Podići će temperaturu, al bi trebalo spustiti vlagu. Probaš sat vremena da radi, pa vidiš ima li kakve koristi. Ili defolijacija totalna. Možda čak da je defolijacija bolja opcija.

• Sviđa mi se
Reactions: Vasica

Vasica

Aktivan Član
09.05.2021
310
1.254
143
42
Drugari uzeo sam juce odvlazivac i radi dobro bas dosta vode se skupilo u posudi ali vlaga 69%
Napolju je grozno ne moze se disati mislim da je vlaznost vazduha. Ne znam sta da radim bacio sam pozajmljenih 70e. Vise poludeh od brige.

Vasica

Aktivan Član
09.05.2021
310
1.254
143
42
Ljudi moji ja sto imam devojku nema je na svetu i svakome bih pozeleo ovakvo zensko. Posto nije uspela u nameri da mi ona pozajmi pare sto ja ne bih dozvolio ni da umrem od gladi, ne bih se osecao kao musko vise nikada, samo se jutros pojavila na vratima sa poklonima. Pazi ovo :) 20240612_145440.jpg 20240612_145432.jpg
Lakse se dise :))
20240612_145448.jpg
62% u gornjoj smo granici al opet malo manja nego 75-80%
Ventilator roka na najjace a sad ce i turbina da pojaca provetravanje. 20240612_145452.jpg

Ja sam bez reci braco moja, mnogo jake su emocije u meni sada ne znam ni sta bih napisao. Al mislim da me razumete i bez reci.. ONE LOVE!

Vasica

Aktivan Član
09.05.2021
310
1.254
143
42
Braco voleo bih da sa vama podelim moj decacki san. Naime kada bi me neko pitao sta zelim da budem kad porastem ja sam uvek govorio samo jedno, naucnik, iliti znanstvenik.
E sad, posto murija za indoor uzgoj kaze citiram
'Laboratorija za proizvodnju sinteticke marihuane skank' zavrsen citat... Znaci li to da ako ja imam 'laboratoriju' za vutru, da sam ja ipak ostvario svoj san iz detinjstva? :))

04.10.2023
47
208
33
Tezak je zivot nas umjetnika
Brate evo vec 2 puna sata listam dnevnik od pocetka i mogu ti rec uradio si vise nego odličan posao u bezparici... svaka ti dala... Imas moj HUGE RESPECT
I ja sam u jako slicnoj situaciji i ne preostaje mi nista drugo nego da te kopiram XD
Moja je danas izvirila iz zemlje napokon
U pitanju je APPLE FRITTER AUTO
Svojevrsni test grow sa nekom ajmo reci opremom kao i kod tebe markica po markica hahaha. Za sad imam 2 led panela 36w 6000k plus 2x 13w led strip neki i uskoro nabacujem jedno 15tak led zarulja kao i kod tebe.. Na ovoj Apple cu odma da ucim treninge i svasta po nesto ali jos ima posla pa kako god da zavrsi iskustvo i praksa su moje pa iduca tura imam spremno 2x haze berry auto i 1x Pink runtz auto
Veliki pozz za tebe i tvoju mezimicu idemo u nove pobjede

• Sviđa mi se
Reactions: Pro