@Igor SD odlicne su, svidaju mi se
kad pocne cvjetanje uzmi nesto s vise P i K
@garodjaro ne razumijem pitanje
ako si sadio neko nepoznato sjeme onda ces spol saznati tek kad biljke procvjetaju.
@majmunidzou razlika je ogromna, yara je kvalitetnija, "konkretnija" a i cijenom jeftinija za outdoor, pravo gnojivo za out
vrecica od 2kg ti je oko 10€ i jedna vreca je dosta za cijelu sezonu ako imas razuman broj biljaka
znaci imas bolje gnojivo a manje love si potrosio,sasvim ugodna razlika.
Ja sam poceo sa cepom (od obicne boce) na litru i po vodr pa sam postepeno pojacavao, pitaj u trgovini ako je nades koja je doza i samo pici s njom
moze i neko sl. gnojivo u kristalima. A listovi zute jer je biljka gladna da, sto prije po neko gnojivo i fino to odradi, a do tad im slobodno bubni duplo plantele. Nista izvini samo ti pisi
@MojoRisin1948 nisi trebao tako na slijepo i jos pogotovo folijarno, ja ne prakticiram takvo gnojenje, samo preko korijena. Dobro je sto je kisa isprala jer vjerojatno si napravio prejaku otopinu, prati ovih dana stanje pa javi ide li na bolje. Malo obidi poljoprivredne trgovine i pronadi neko od gnojiva koja svi mi ovdje godinama koristimo i isprobano su dobra a ne nesto crveno pa zeleno
plantela crvena (cvet) po mogucnosti u boci od 3l da ustedis jer za outdoor je treba dosta, ili jos bolje yara ferticare ili nesto slicno, za vegetaciju npk 24-8-16 a za cvijet 15-30-15, s time sigurno neces pogrijesiti.