Lst u livadi?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Igorče

Član iz separea.
Poznanik Foruma
14.04.2016
1.274
4.303
188
43
Zdravo drugari,jel su vam nedostajala moja pitanja? :rofl: Ajmo ozbiljno,imam napolju sad vec 4 biljke od kojih je jedna ba smala,samleo je led,elem. Biljke ce biti jos nekih mesec i kusur u vege fazi i ne bi bilo lose da ih malo razdrmam ,da ih vezem i spustim. One to i vole. Da sam ih sadio u saxije,znao bih kako cu,a sa cime sad da ih vezem imam kanap,koji ce da se ubudja kad se pokvasi,a moze i da pukne imam najlonski kanap,ali on ce da mi "presece "biljku sta da koristim dane ostetim biljku,uzecu tkaninu neku. A najbolje da uzmem cigle i biljku vezem za njih? Koliko je to pametno sto hocu da uradim. Da znam dal da se trudim ili ne. Za vikend idem da ih nahranim i da bar jednu savijem,nadam se da nece biti problema sa LSTom,a imam izolirku

• Sviđa mi se
Reactions: Joynt Hedović

rastagenetic

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
07.01.2014
896
10.194
333
Probaj si od neke deblje žice od kabela recimo ako mozes nabaviti ili nesta slično i napraviti krugove koje staviš oko grane .to ti neće presjeći granu a za taj krug mozes zavezati taj najlonski kanap i ciglom učvrstiti

Infinity

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
21.03.2019
1.867
10.711
358
Špaga od 3mm neće ništa usjeć, samo ostaviš omču malo veću. A s druge strane špage kolac u zemlju. Al pusti ti njih još da narastu, da uhvate pravi zalet.

• Sviđa mi se
Reactions: Digimoon

Igorče

Član iz separea.
Poznanik Foruma
14.04.2016
1.274
4.303
188
43
20240705_174852.jpg 20240705_174839.jpg nasao sam kanap za kacenje vesa, plastificiran,podebeo,a oko biljke ga vezujem izolirkom,sa druge strane koristim cigle. Ovako je vec par dana,idem veceras da ih nahranim i da pogkrdam da jos negde privezem ili pritegnem.

Igorče

Član iz separea.
Poznanik Foruma
14.04.2016
1.274
4.303
188
43
Gladne su ko vojnici :rofl: stalno mi padala kisa,taman se osusi malo zemlja pa udari jaka kisa,veceras ce dobiti klopu (1,5 dozu plantele) i okopao sam malo okolo,ali cu danas jos,da sredim ovu travuljinu
MAle su i krzljave jer ih je grad regulisao

• Sviđa mi se
Reactions: TechnoChrome ✌️

TechnoChrome ✌️

High all the time.
Poznanik Foruma
23.03.2014
207
446
63
Ma nije brate to do grada i moje je pre dva ipo meseca ubio grad po dva lista im ostalo pa sad guraju sa preko dva metra bez i jedne falinke.... Polomi malo grancice okolo na drvecu ako ih zaklanja nesto, travu pocupaj bar metar u krug oko biljke, i nahrani ih sa normalnom dozom za pocetak pa dodji kroz par dana da vidis kako su reagovale da ne spržis i to malo sto imas... Pa ako su dobro reagovale onda po malo pojacavaj... Malo vise truda,malo vise truda...

Igorče

Član iz separea.
Poznanik Foruma
14.04.2016
1.274
4.303
188
43
Vec su jednom dobile punu dozu,ujutru,uvece pala kisa. Stavicu onda normalnu dozu. Male su jer su male rupe ,a losa zemlja. Nisam se spremio lepo za ovaj grow,dunulo mi preko noci. Sad se spremem polako za sledecu godinu,da se ozborim sa par automatika u vecim rupama i barem zuta florabela sa perlitom.

Za to sam lenj,svaki put ponesem motiku i vratim je,zadnji put je nisam ni vratio,moracu danas da ocistim sajt,ali ne smem mnogo siroko jer mi je ta trevuljina ujedno i kamuflaza. I to mi poravnjao led koji je pao pa sam3-4m oko biljaka prskao plantelu i zalivao,da se povrati kamuflaza jer sam fakticki do ulice
To je i razlog zasto radim LST, stelam im visinu ko u boxu,al bar ne moram da merim razdaljinu od lampe,pa da dizem potove.

Igorče

Član iz separea.
Poznanik Foruma
14.04.2016
1.274
4.303
188
43
Sam sam se sebi smejao,ali u tom trenutku je to bila jedina lametna stvar koje sam mogao da se swtim da dpovratim rastinje koje je pre leda bilo preko 170cm,a posle ravno sa zemljom,uplasio sam se da ce moje biljke da se vide pre nego li trava poraste,pa da ne prepistam to slucaju,ja Plantelu u pumpu,malo nahranim biljke,a ostatak svuda okolo i imalo je efekta::listomahanje::

Igorče

Član iz separea.
Poznanik Foruma
14.04.2016
1.274
4.303
188
43
Ja pitao kevu da posadimnuz nasu ogradu,ona kaze nemoj idi tamo u tudje ionako niko ne dolazi sve zaraslo u korov i tako ja napravio bastu gde mi mama rekla ::listomahanje:::banana_rasta: