Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Dobile prije 3 dana voda i super vit i malo MG i Cal a danas full bloom,boost,zym,s vit i malo atami ripena
kojeg mi je ostalo od proslog growa pa cu dodat do kraja svaki put po 10-15 ml na 15 l vode
temp nocne 18 dnevne oko 25-26
vlaga 40-50 posto
sve dobro pumpaju curke
a sad fotke
od svake sorte po vrh
D.candy FV
Vanilla kush
Gsc
Sour kush
Jack herrer
BB x SB
Sugar B,R
Afrodita
Y griega
Grann D.black
ma zeleni panel polako odlazi tako da je to sad vise za ukras nego da nesto stvarno on radi neki posao inace je on super al sad ga skoro vec vise od pola ledica porikavalo tak da nemogu neku usporedbu ozbiljnu radit
Suma prava nema sta,mene interesuje Weed ako sam dobro shvatio dao si 3-4 puta za redom prehranu kazes fuul.E sad,dali su to fiktivne doze u svakom zalivanju ili ima varijacija u dozama,tipa recimo navodim primer samo ako recimo dodas vise blooma smanis boster ili das vise p+ smanjis boster u tom kontekstu,ili sve rokas totalni fuul osim sto povremeno dodajes po malo Ripen i cal-mag.
bio u posjeti vani toplo noc u boksu oko 22 fino im je lupio koju fotku
pa evo redosljed sljedeci od gore na dolje je Girl scout cookie Oss ,Delicious candy fast version,vanilla kush barni farm, i Jack herrer seedsman