Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Green room izgleda kao svemirski brod od ovih svjetala..iskreno ljepše mi izgleda kolega ovaj tvoj diy panel nego mnogi brandirani
Napravio bi i ja slično Al nemam kako izbušit rupe za ledice na limu, Al valjda bude jednom
Weed odlicno napreduju po slikama se vidi ocigledni znatni napredak kako si prebacio na cvetanje.Ono sto mene interesuje,kako vidim boost dodajes od pocetka cvetanja sto znaci sa boosterom nepravis pauzu odnosno das ga na pocetku pa onda ga iskljucis do 4 nedelje cvata ili kao sto sam video kod tebe ti ga dajes od pocetka cvetanja do kraja,da nisam nesto ispermutovao.Posto hesijev booster po tablici znas i sam on se daje u prvoj nedelji cvata pa se iskljuci iz price i opet ukljuci u spiku tamo 3-4 nedelje i onda se tera do kraja.Vidim da ti boost rokas od pocetka cvata nepravis nikakvu pauzu sa boostom pa me samo interesuje jer ima neke razlike davati boost svo vreme u cvatu ili ga ukljucivati po tablici hesija.Nadam se da me razumes sta te hocu pitati.
razumio sam te samo sam ja krivo napisao dobile su boost update prije ovaj nisu moja greska zabrio sam(eto ispravljeno) ; ja boost dam ne u prvom nego u 2 gnojenju od kad krenu bacat dlacice nekako mi zao odma prvi tjedan od prebacivanja krkat boost mislim da jos dosta vegetiraju prvi tjedan na 12/12