Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Bruce banner se neda van iz boksa, ostavio sam je par dana duze a ostatak drustva je pobran i na susenju.
Dobila zadnju turu vode i kroz 3-4 dana ide dolje.
Evo uspio sam naci malo vremena da zavrsim zapoceto. Grow je zavrsio, biljke su pobrane i posusene i trenutno su na kjuranju pa za koji dan mozda padne degustacija. Tijekom uzgoja nije bilo nekih intervencija kao sto ste i vidjeli sami i da nije bilo lst-a bio bi to jedan dosadan grow
Idemo redom bruce i gorilla skoro identicne biljke po gladi, izgledu, mirisu i prinosu. Odlicno prihvacaju sve vrste treninga, kropnje i lst, mirisu na citruse i to intezivno. San fernando nije dobio nijanse ljubicaste ali to nije ni bitno, zahtjeva nesto umjereniju klopu i zalijevanje mirise na borovinu srednje jako. Sto se tice treninga takoder prolazi sve. Charlotte je najzahtjevnija od cijelog drustva, smeta joj visoka temperatura u boksu, jako je zedna i dobro podnosi jacu klopu. Pred sam kraj je bilo 3-4 dana 31c u boksu kad je bilo par vrucih dana i odmah je bacila bananice ali nije bilo puno i vec je bio sami kraj.
U medu vremenu sam postao otac po drugi puta tako da se i zadnji update malo otegnuo.
Ako koga zanima krajnji rezultat ispalo je 248gr suhoga sve zajedno.
Sad malo pauza pa poslije bozicnih praznika idemo dalje u nove pobjede sa nekim novim sortama.
Hvala svima sto ste pratili dnevnik i bilo mi je zadovoljstvo sve ovo podjeliti sa vama
Bruce Banner #3
Gorilla Glue #4
San Fernando Valley x purps
Charlotte's Dream cbd
Opet si dokazao da opravdavas svoje ime bestijo. Sve najbolje, cestitke za vrhunski grow ali i za prinovu, i kod mene ubrzo dolazi drugo, bit ce knap s outom. Uzivaj u plodovima tvoje ljubavi!
svaka cast,cestitke za dijete i uspjesan grow.
sad kad se ustanes u 2 ujutro kad mali vristi imas sta za zapalit
sretno i tebi masan head da sve dobro prodje kuckuc