to je bio klon koji je revegetirao, jel? al' biljka se osusila, maticna, zar ne
jos malo oftopicharenja
jos malo oftopicharenja
Nisam ja je napisao(la):Mene bas iskreno zanima,kolika je najveca mogucnost vegetacije biljke? nije moguce da je beskonacna jel tako?
PowerSeed je napisao(la):to je bio klon koji je revegetirao, jel? al' biljka se osusila, maticna, zar ne
jos malo oftopicharenja
DJFlyHigh je napisao(la):pusti jos 2-3 tjedna i nisi trebao bas sve listove pokidat xD al ajd sta je tu je pusti znaci jos barem 3 tjedna ja bi reko pa vidi kako sta i cupaj, a za bolji sljedeci grow imas cijeli forum da procitas sretno
PowerSeed je napisao(la):sta reci, tu gde drzis tu kutiju mozes da smestis i pravi box, sad vidis da mozes pa posveti malo vremena i novca da napravis nesto kako treba, svetlo je ocajno, sa tri cfl vidis sta dobijes, zgoljavo i izduzeno, jos bez listova... kad se osusi i kad povadis seme (odakle seme na tim vrhovima) mozda bude da par puta zapalis. sto se tice berbe, trihomi se ne vide dobro, ali sumnjam da je 6 sedmica pod takvim lampama dovoljno, drzi jos malo mada ne znam kolika je korist bez listova i u takvim uslovima... drzi koliko izdrzis pa vise srece sledeci put, u medjuvremenu procitaj forum, delove o unutrasnjem uzgajanju i pogledaj malo dnevnike uzgoja, pogotovo zavrsene, mozes dobiti dosta ideja za dalje, sretno
MrPrtina je napisao(la):... e on mi je rekao da poskidam vece listove da biljka razvija cvetove bolje, jer sam njemu poslao sliku pre dve nedelje. Poskidao sam malo listova, samo one najvece, ... Pokusacu da nadjem da li ima ovde negde na forumu vise reci o PS boxovima.
PowerSeed je napisao(la):meni lici da si skoro trimovao biljku a ne poskidao malo listova, al ajd, verovatno ih nisi puno ni imao obzirom na uslove i rasvetu... nego, ako ti je on tako rekao onda nemoj slusati mene nego slusaj njega i radi tako i dalje... a stvarno ne znam sta ti je PS box, ako tako nesto postoji sigurno ima na forumu