Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
@opa cupa Warframe-a sam aktivno pucao od 2015 do 2017. Toliko dobra igra da bude free, to nije normalno.
Pripremi sebi neku finu sativu za fokus i rokaj
Ostavio 2667h na Scum-u, evo 0.95 je verzija u tijeku, iako sam do prije 2 dana, deinstalirao gejm. Imam štošta reći o njoj.
Multiplayer i EU official serveri vrve sa cheaterima, exploiterima, spooferima... kinezi koji preko VPN se kače na EU servere su stvarno kancer nad svim kancerima.
Dobiju ban, kupe novi acc, i tako ispočetka. Kao Singleplayer se u ovoj igri može trenutno više uživat neg online. Odnedavno je moguće imati i svoj vrt u kojem se može sadit nama poznata biljčica, kuhanje klope, metabolizam igrača, istraživanje mape, lockpicikanje ormara po bunkerima, survival aspekt je poboljšan puno, vozila su fora recimo na odabir se nude Lada Njiva, VW Kec i Rager Pickup koji su modularni. Horde puppeta (kao zombiji) su ubačeni, i znaju bit dost nezgodni jer sad otvaraju i vrata i uskaču kroz prozore ako bježiš od njih. Sve u svemu, igra ima potencijala i nebi ju nikako uspoređivao sa DayZ jer su prevelika razlika iako isti žanr... ako nekog zanima isprobati, savjetujem bolje pričekati popust, često bude u pola spušteno.
Hvala na tekstu Delboy! Igru gledam vec neko vrijeme. Naj frend mi je radio jednu od mapa za scum, jako lici na jedan dio mog otoka i po tome je radio mapu, to me takodjer privlaci. Zao mi je za ovaj multi player sto je tako kako je, al mislim da bi mogao izprobati u single player modu. Uzivim se u tako nesto jako lako. DayZ mod u Armi sam takodjer igrao.
nisam vidio da je netko stavio ovo na listu pa cu dodat:
(PC) predobra igra, bogata prica, prelijepa grafika, malo i mindfuck - meni je trebalo 10ak sati igranja na pocetku da skuzim o cemu se radi uz napomenu ako se igra pod dimom, stavit na easy (ukoliko igrac nema iskustva s "akcijskim" igricama)
U zadnje vrijeme jedina opsesija Chivalry 2 koji sam za đaba dobio na Epicu, inače 36 eura.
Chivalry 2 je slasher za više 40vs40 ili 64vs64 igrača u prvom ili trećem licu inspiriran epskim srednjovjekovnim filmskim bitkama.
Igrači su gurnuti u akciju svakog kultnog trenutka ere - od sukoba mačeva, do kiše gorućih strijela.
A evo i par uradaka od 300h igranja, dalo se snimit par dobrih momenata...
Ja poceo jucer The last of us. Igrica je remekdjelo, grafika nerealna, cudo jedno. Jedino mi ryzen 5 place nekon par sati igre, morat ce ryzen 7 uskoro pasti.