Prije neke dvi godine sasvin slucajno san se odlucija za Bruce Banner #3 (photoP) od Original Sensible Seeds-a. I od tad, šta god ima u boksu njihov banner je uvik unutra!
Zadnjih 5-6 godina od svega šta je prošlo kroz mene, ništa i niko ka BB, i u prilikama bi pocastija ljude 'pljugom' i ko god je proba, svi su stavili u sami vrh ako ne i naj.
A tu ima stare garde pomoraca koji su takorec prosli i probali dosta toga i ljudi koji su svakodnevni uzivatelji.
Kroz ove dvi godine u par navrata san naruciva sjemenke, i svaka, ali baš svaka biljka je ista. Izgledom, radom pa i prinosom kome je bitan. Genetika je stabilna iz svake ture koju san si dosad diza, a znalo je bit u satoru menki u razlici od godine dana, jedna do druge ko klonovi.
Lako se uzgoji, nije zahtjevna ni jednon pogledu. Miris fenomenalan, kad se skjura kvalitetno po meni nisam prova kvalitetniji dim.
Pušim čistaka, i kolku god toleranciju ima, doslovno nakon 3-4 dima moras napravit pauzu sam sa sobom od 20 min pa vidit oces još povuc eventualno dim ili dva.
Mene je jebala nesanica uz posal koji mi uzme od 10-15 sati u danu(fizikalija i vožnja), i nakon otkrica BB. lijekove san izbacija. Od hipnotika za nesanicu do diazepama, tramadolaa....
Ugl, jedna sorta koju necu prestat hvalit di god stignem, mene je u jednu ruku spasila