Northern lights
Critical Kush
Edit: dobra vožnja, dizalica sa jakim kauč finišom. I mećava u firižideru
Pa de dizalica..criticni je sve osim dizalice..mozda jos malo iskjurati
tako nekako, moje iskustvo sa (master) kush je mali badi stond, ali zato majnd haj, zavisi i sta radis; ali zna da smori strasno kad si sam u dokolici, nesto slicno kao polarna svetlost.Opusti me skroz, body stone, al iznutra konstantni blagi energy cirkulira prvih pol ćuke, zatim strogi kauč ali levitirajući, ne zakucanac haha @hazeri
NL...meni je NL od RQS-a jaka,prejaka..zna mi dobro izvozati glavu sto ne volim dok ova od Sensija nije takva...barem meni..ima taj udarac,ston ugodan,tisina u glavi,cill...film,spavanje...RQS..hmmm...puno mislim na njemu...a to mi navecer najmanje trebai u cemu je razlika, osim u ceni?
Drug moj i ja sam nov u ovome i ne snalazim se dobro. Nesto sam pitao za bio sjeme ima li sta od njega...al nisam dobio nikakvu info... J.bena je tema i dosta opasna al da mi je saznati jel ko sijao bio sjeme konopljeNeznam sta da narucim ljudi , nikad nisam uzgajao
Dutc passion, Sensi , Dinafem ,Rqs, Paradise, Pyramid, World of seed su banke koje imaju pakiranja po 3 komada tako da bi narucio nesto od njih ali neznam sta...
Vodim se cijenom a to nije bas mjerilo , pa ako neko ima za preporucit da je brzo, puno kristala i ok sa gramazom i gore navednih banka neki strain za indoor
Zdravo znate li ima li sta od sjemena bio konoplje...Imas na RQS-u jeftinijih sorti, a dobre su. A imaš i nekih fast flowering feminiziranih, isto tako nisu skupe. Dinafemov Critical 2.0 je isto brz, udara i dobro daje.
Previše toga ima za preporučit sve ovisi šta želiš. Gledaj da je brzo i to je to...ostalo je stvar ukusa. Ako oćeš od više seed banki onda kod sponzora site-a naručiš, a i on ti ima odlične jeftine sorte. Blueberry od seedsmana, 3 sjemeke 11eura, a dobro masu. Udara uff, a i brzo gotovo.
Imas na RQS-u jeftinijih sorti, a dobre su. A imaš i nekih fast flowering feminiziranih, isto tako nisu skupe. Dinafemov Critical 2.0 je isto brz, udara i dobro daje.
Previše toga ima za preporučit sve ovisi šta želiš. Gledaj da je brzo i to je to...ostalo je stvar ukusa. Ako oćeš od više seed banki onda kod sponzora site-a naručiš, a i on ti ima odlične jeftine sorte. Blueberry od seedsmana, 3 sjemeke 11eura, a dobro masu. Udara uff, a i brzo gotovo.
Imaš na seedsmenu filter sastrane pa stavi šta te zanima... sorte od 7-8 weeks, high thc, high yield itd....