Koji je skank najbolji za posadit indoor, da ima najviše THC-a i da berba bude visoka(npr. 500g, 600g)?
Mene bi više zanimalo priko AMS stranice(Amsterdam Marijuana seeds) koji feminizirani skank najviše daje u količini?ako trazist sto vise thc-a onda afghan skunk, mada i lemon skunk razbija
A neznam pa pitam, što najviše ovisi o dobrom i velikom urodu?Da li ti baš želiš skunk liniju ili pod skunk misliš na hybride ili brendiranu genetiku? Zašto želiš baš sa tog site sjeme?
Šta s tiće količine 90 posto će ovisiti o tebi i uvjetima koje daš nego o urodu određene vrste pogotovo ako nemaš iskustva baš.
1. Mnogo svijetla odnosno lumena.što najviše ovisi o dobrom i velikom urodu?
advanced seeds, radio sam od njih par strainova i sasvim sam zadovoljanod kojeg proizvođača
Koji je skank najbolji za posadit indoor, da ima najviše THC-a i da berba bude visoka(npr. 500g, 600g)?
1. Mislim na skankove kao što su Ice, Orange haze, blueberry kushDa li ti baš želiš skunk liniju ili pod skunk misliš na hybride ili brendiranu genetiku? Zašto želiš baš sa tog site sjeme?
Šta s tiće količine 90 posto će ovisiti o tebi i uvjetima koje daš nego o urodu određene vrste pogotovo ako nemaš iskustva baš.
Samo da ti spomenem da pušim i uživam u vutri već 5 godina s prijateljima i da mi nije važno koliko je dobra onoliko kolika je po količini, dosadilo mi je trošit svaki dan novac za beskorisne ljude koji bi vlastite roditelje prodali, možeš mislit al varaš se!Lave,unaprijed se izvinjavam ako griješim,mada sumnjam,ali ti mi smrdiš na nekoga tko ne želi posaditi travu za osobnu upotrebu,nego za prodaju...zašto sam to zaključio? zato što kao prvo spominješ ˝skank˝(kojemu je cijena na ulici automatski veća od domaćice ili albanke)...onda ti je bitno da ima najviše thc-a i da berba bude visoka (baš se pitam zašto,ah da,danas je pola kile trave na ulici jaaaaaaako skupo,pogotovo ako prodaješ na sitno) sam tvoj način na koji si to pitao mi govori da se radi upravo o wannabe dileru,a takvima nije mjesto ovdje...ili ako si već odlučio prodavati,radije nemoj ništa pisati nego čitaj i uči,po stilu pisanja se vidi iz aviona da bi na brzinu htio nešto uzgojiti da imaš za valjati po ulici...jer da si medicinski korisnik i da ti treba veća količina za ulje,drukčiji pristup bi imao,i objasnio bi svoju situaciju u odgovarajućoj temi...a jbg tebi je najbitnije veliki urod... cccccc,ne radi se to tako..
p.s. moje isprike na offtopicu,ali uvijek popizdim kad nanjušim ovakve likove koji bi uzgajali za prodaju i sve bi na izvol´te i da im drugi sve objasne,i još kad čujem ˝skank˝,veliki urod,visok thc,bla bla bla...digne mi se i ovo malo kose na glavi.
Nisu ti neki argumenti za urod. Kad posadiš prvi put shvatit češ.Ne želim presušit preko godine par puta zato mi je važan urod a želim imat samo jednu berbu
Ma nema veze sve je u redu@Lav Trocki da si lijepo tako napisao u prvom postu,ne bi me naveo da napišem to što sam napisao,ovako si bio jako sumnjiv sa pitanjima o količini i sveukupno...kao što sam napisao,unaprijed se ispričavam,a evo i još jednom sorry. (u slučaju da je istina to što kažeš )