Sensijev superskunk - idemo od početka. Ne pretjerano teška za uzgoj,jedino imam osjećaj da nekako napreduje u etapama,nekoliko dana kao da stoji s rastom pa onda u dva-tri dana podivlja i tako u krug.Odgovara joj i lst i topiranje kao i više hrane nego inače,sve fino poručka. Cvetanje ide brzo i što se tiče brzine debljanja i samog dozrijevanja. Ja sam skinuo neki 62-3 dan a mislim da sam mogao i ranije (naravno da sam capnuo i neki hedić prije roka) s tim da gledajući kroz kinesko povećalo kao da ima većinu amber i prozračnih trihoma,teško mi je bilo da "uvatim" trenutak s najviše mliječnih ali nije uticalo na rad. Rad - fenomenalan i dugotrajan,bez nekih teškoća poslije sprženog džointa (kad pusti),nije da si kao nov ali u odnosu na neke vutre budem ok. Sam rad nije stondara,mada ima i toga,ali trag sative traje poprilično dugo i poprilično podiže utisak,nekako ima najbolje ukomponovano od oba svijeta. Hedć što sam skinuo neki 45 dan cvetanja je tako vukao na paranoju da sam se uplašio da će takva biti i nakon redovne berbe ali nema tih problema nakon 60+ dana cvetanja. Hedovi jaaaaako masni,tvrdi ali ne baš kao kamen, yield vrlo dobar a miris popriličan tokom uzgoja,osjeti se poprilično i u vegetaciji. Sve u svemu odlična biljka i što je još važnije odličan dim,mada ga ne bi preporučio početnicima,poprilično "jaka" vutra.