nakupio sam malo iskustva sa pojedinim sortama pa bi bio red da ga podjelim sa kolegama growerima. sve sorte su uzgojene iz sjemena i odrađene do kraja. sve biljke su uzgojene indoor pod 600w hps dual spectrum za obe faze rasta u zemlji (izmješane substral terra magma i composana) u teglama od 10l. svi parametri u growu su unutar fizioloških vrijednosti za kanabis.
world of seeds, afghan kush fem - odlicna indika, gusti tvrdi cvjetovi, malo manje uroda, al kompenzira kvalitetom. ne treba puno gnojiti.
mandala seeds, hashberry reg - ko nije uzgajao ovo cudo nek to odma napravi
frutylicious fem - fenotipski jako slicna hashberryu, slican je rad, malo vise high osjecaj, jak voćan/bublegum miris. odlican urod. odlican.
ganesh reg - malo grana, al glavna "kruna" je jako masivna. 2 razlicita fenotipa strukture cvijeta (vecina ih je bila onako malo prozracnija, sto osobno ne volim). jedna je bila tvrda i gusta ko kamen. rad jako dobar, pocetan high jako dobar, kad pusta krene lijenost i šašavost. ne puno gnojiti.
royal queen seeds, royal moby fem - 2 sam dobio na poklon, obje su proklijale i nikle, jedna je bila malo mutant. imala je uvijene i smežurane listove, u cvatu se oporavila. manji urod, al kvalitetom nije zaostajala za ovom normalnom. ova normalna je imala dobar urod, dobro grananje. vole dosta gnoja.
rad je nekakav klasicni jaki high/stoned sa vecim naglaskom na high.
sensi seeds, super skunk fem - jos jedna u nizu od mojih miljenica. ti skankovi su stvarno posebne biljke, i izgledom i radom. odlican urod, odlican indika high. dobro grananje, masivna centralna kruna. cvjetovi dugi i gusti, krcati kristala. voli đubar.
greenhouse seeds, white rhino fem - najaca indika koju sam pusio do sada. zapalit i odmarat, drugo niti ne mozes
odlican urod. 2 glavna fenotipa razgranatosti (jedna jako grana, druga puno manje, nesto malo uz centralnu stabljiku). voli dosta gnoja. daje odlicno ulje kojeg ukucani jako vole. imam ih 3 trenutno u vegeu, jedna je triploidna. bas me zanima kakva ce biti u cvjetanju.
trenutno su mi u vegeu sljedece:
reserva privada OG #18 - od 6 sjemeki, sve su proklijale, 5 ih je smežuranih mutanata, 2 sam bacio jer su stale rasti. ovim ostalima cu dati sansu, mozda u cvatu dođu sebi. skupa genetika sa puno incesta i manjak varijabilnosti. puno para i frustracije.
barneys farm, pinneapple chunk - krasne male indike, sve proklijake i izrasle u zdrave biljke.
eto. kad zavrse cu znati nesto vise o njima. do tada sretno vam growanje!