Buddha je napisao(la):Interesuje me da li bi bilo pametno pustit mjesec dana vegetacije Trainwreck-u u Big Tower boxu ? Isto pitanje ide i za Nebulu....
joj, ne
Buddha je napisao(la):Interesuje me da li bi bilo pametno pustit mjesec dana vegetacije Trainwreck-u u Big Tower boxu ? Isto pitanje ide i za Nebulu....
PowerSeed je napisao(la):evo, ako se dvoumis, uzmi critical kush i uzivaj, da se ne smaramo vise
pixel je napisao(la):Koji trening je najbolji za taj strain ? Ja planiram na jednoj FIM, na jednoj toping bas da vidim razliku pa LST.
Casper Hero je napisao(la):
Casper Hero je napisao(la):
cvijecar je napisao(la):može neko reć neke sorte koje :- daju podosta gramaže
- najlakše za uzgojiti
hvala
Čuj imah ga i dobar je definitivno...ALI pusti ga da se kjura barem 2-3 mjeseca...High ti je sativast pozitiva, smjeh baš je dobar, uzimam ga opet ...Miris kad je suh i kad se zdrobi potpuni liiimuuuun i kiselkast...fin za pušiti odličan za neka socijalna događanja npr. roštilj zajebancija itd...Uzmi preporucam i dobar je urod...dobih sigurno kakvih 30 u potpunoj gerili ... U odnosu na druge biljke kukci su ga najviše jeli pa i to uzmi u obzir...Ali preporučam definitivno...skank07 je napisao(la):Pozdrav ekipa, ja se lagano pripremam za outdoor ove godine jer su mi zalihe prikraju, a di je jos 9mjesec, tako da cu morati ubosti neki automatic, da do 7mjeseca imam nesto. E sad posto sam vidio da je na trziste dosla nova sorta Think Different od Dutcha, zanima me dali ju je neko imao, i dali se isplati ubosti? Ja sam lani imao AutoMazar ali klijavost je bila jako losa, od 7 samo su mi 4uspjele izrasti, a prije nikad nisam imao problema sa klijavoscu drugih sorti, inace ove 4 su izrasle, kvaliteta je bila odlicna, ali sam dobio jedva nekih 70g od tih 4, a dosta sam se brinuo za njih, pa je za mene to neuspjeh. Uglavnom moje pitanje kakva su iskustva s novom sortom Think Different?
caspe je napisao(la):Ima li netko iskustva sa special kushom od royal queena, zaintrigirala me cijena koja je 14 eura
Blade je napisao(la):Nedavno mi frend rekao da nema lošeg kusha....covjek je enciklopedija što se tice growanja znanja opcenito i tako...nema razloga da mu ne vjerujem ;-)