Respekt drugari! Problem je sirih razmera, pa stoga ovaj post prebacite na mesto gde smatrate da treba da bude! Naime, pre neka 2 meseca sam se zainteresovao za vlastiti uzgoj u med svrhe i u odredjenoj temi se informisao o strainovima, uzgoju, zdravstvenom stanju clana porodice, itd! U medjuvremenu, porucene semenke, stigle, box pri kraju i nadamo se klijanju u narednih 10ak dana. Kada sam prikupljao informacije u vezi sa bolescu oca, vrlo losa cirkulacija, skoro nikakva, u nogama, stentovi zapuseni, karotide takodje, razmisljao sam o nekom preventivnom davanju ulja ne bili malo izvukao coveka iz depresije i opsteg loseg stanja. Mesec dana zatim, desava se jos jedan blazi mozdani udar i resavamo da opet izrsimo detaljne preglede kompletnog organizma. Uradjena MR i nalaz je da postoji nesto na plucima, biopsija-nalaz ADENOKARCINOM IIIa. Otac prestaje da pusi i pristaje na sve! Nakon nekoliko konzilijuma i preganjanja sa lekarima, oni odustaju, zbog opsteg loseg stanja, od svake vrste intervencije, na plucima, krvnim sudovima, krvnim sudovima u glavi koji su u izuzetno losem stanju, karotidama, odustaju cak i od predlozene hemoterapije!!! Sticajem okolnosti, dosao sam u posed 10ml 82%thc i kubanskih vidatox kapi. Sta predlazete na osnovu svega ovog, kakvo doziranje(cepici, inhalacija, oralno itd?) da primenim?? Inace otac je seceras, na insulinu, lekovi za visok pritisak, i ostala g.vna
@mario339 @CilI @Stipe @Kali @PowerSeed i ostali hvala