Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Držim ih na 40cm.. sad je možda već na 30cm, trebam ih podić. Najbliže su mi bili na 10cm u prošlom growu, i iako temperaturno nije bio problem mislim da je sam intezitet svjetla bio prejak. Inače jako slabo griju, al su malo pre bučni ventilatori.
Svim četri narasli čičci
Kush se dobro strechnul i našo se ko uljez među ove 3 usporene, čini mi se da ni ne budu puno u visine.
Protekli tjedan svi dobili novu punu dozu Hesija (Bloom,PZ,SV).
Dan: Temp 25C, vlaga 40-60%
Noć: Temp 22C, vlaga 40-60%
Dan: 25C, 50-65%
Noć: 21C, 50-65%
Tokom prošlog tjedna sve dobile novu full Hesi dozu Bloom, SV, PZ.
Hranidba ispada svakih 7 dana full doza. Između toga nemam zalijevanja, iako se desi ponekoj ponekad da naglo ožedni.
Slijedeće hranjenje krećem s cijelim kombom: Bloom, P+, Boost, SV, PZ full doza po tablici.
Za sad se čini sve još pod kontrolom.
Lijep pozdrav!
edit: Neznam jel neko može uočit na 3. slici neku bubetinu, il se ja to samo haliram
Evo nas vjerujem negdje u 4. tjednu cvjetanja, strech je mislim završio, već skoro tjedan dana nije zabilježen ni centimetar rasta u visinu.
Dan: 25C, 45-65%
Noć: 21C, 45-65%
Južina mi malo digla vlagu danas pa se trenutno održava ventiliranjem na 65% . Za odvlaživač hebiga ovog puta nemam mjesta Bude to dole kad vani opet zazebe.
Tokom prošlog tjedna 3 najveće dobile Hesi dozu po tablici: Bloom, Boost, P+, PZ, SV.
Whiteberry mi izgleda malo prehranjena pa je još na čekanju, nije ni zalivena 7-8 dana, možda sutra samo vodu.
Ice Cream
Pure Kush
Sensi Star
Whiteberry
Ice Cream je jedina biljka na kojoj su mi pistile već počele mijenjati boju, da li tko zna jel to nešto za zabrinuti se?? Ovako inače nekih drugih loših znakova nema. Na sve četiri biljke je bilo nekih listova na dnu šta se sfrkalo i odumrlo, al ti svjetla nikad ugledali nisu.
Ništa specijalno, vrhovi se polako pune, neki novi izviruju. Uhvaćena buba iz pretprošle epizode, opet cvrčak, ne znam šta im je ove godine al opsjedaju box.
Dan: 25C, 55-65%
Noć: 21C, 55-65%
Prošlog tjedna sve dobile novu Hesi dozu po tablici. Whiteberry je to bilo prvo hranjenje nakon 14 dana. Svaka je u nekom svom režimu, Pure Kush i Ice cream hranjenje svakih 6,7 dana, $ensistar svakih 7-10 dana, r/o voda između.
Da dalje ne meljem evo slika...
Icecream
$ensistar
Pure Kush
Whiteberry
Najšećerniji...
$ensistar
Icecream
Pure kush
alles