Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Polako druže Sensi, dobro ciljaš ali prvo moram riješit problem koji imam.
A to je unormalit osnovno hranjenje, znači prvo stabilizirat Ph, vratit joj gard...
Kada počne normalno apsorbirati sve elemente kao i inače, bilo bu vidljivo golim okom.
Tek onda krečemo na vračanje energije aditivma itd,
naravno ako bude sve išlo po planu terapije
Edit:
Plagron Vita Race potiče proizvodnju klorofila i održava biljke zelenim.
Upotrebljava se za smanjenje stresa, protiv bolesti, protiv isušenosti I izloženosti temperaturnim promjenama.
Rezultat toga je da biljke proizvedu više izdanaka, folijarno 1 tjedno.
Pozdrav drugovi i drugarice, cjenjeni forume jedan veliki .
Još jedna sedmica za nama, redovni up broj # 2.
OPo pop opoop
Kak sam neozbiljan
Generalno kaj se klimatskih čimbenika tiče,vlaga je malo skočila,temperatua 27dan,24 noc.
Moram se ispravit kaj se tiče svjetlosnog režima, ostavio sam 20/4 do kraja vege,još malo budem razvlačio pa onda action XD
Situacija je sljedeča :
Drug brigadir ICE zvan Ledeni
-zbog malo manjeg pota te zbog super stanja biljke u smislu zdravlja, odlučio sam se na još jedno dodatno topanje (2 x topiran)
-LST-iran u skladu sa rastom, te počiščen malo doljni dio biljke
-tako sam tretirao MD#2 prošli grow i zadovljan sam formiranim na kraju
-Ledeni se nikaj ne buni, sve mu ok... ali svejedno sam mu još ugodio kao i NL-u u smislu Ph,bit če još zahvalniji
-još ništa od klope, tek sljedeče zaljevanje tj prskanje, ide sa VITA kao i NL, folijarno boostanje
-Ledeni gura u skladu sa nickom i za sada nema problema
Slike ICE
Drugadir Oficir NL zvan Nordijski Livadar
-je pokazivao blago negodovanje, sto sam prijavio u prošlom updateu
-zaključio sam po simptomima,da se rješenje nalazi u Ph odnosno u njegovoj stabilizaciji na potrebnu razinu (6,5ph ciljana vrijednost +-)
-problem sam pokušao riješiti i rješio na taj način da sam 2 iduča zaljevanja zaljevao biljke sa korigiranom vodom pH 6,5, kako bi se uklonio očiti disbalans Ph medija, te se na taj način omogučila kolko tolko normalna apsorpcija hrane u početku, te ubrzo i konkretan nastavak oporavaka biljke
-reakcija odmah nakon terapije je bila pozitivna, te sam maximalno iskoristio situaciju za mučko LST-iranje, te blago čiščenje doljnjeg dijela biljke kao pripremu za daljnju obradu i akumuliranje energije tamo di zaista treba.
-svi ti mini problemi su iza nas te Livadar nastavlja u početnom tonu
-od klope još ništa, jer nema potrebe. Tek sljedeče zaljevanje ide VITA race, folijarno boostati malo bilju. Sada kako je počela normalno jest, pokazuje da ima dovljno svega koliko treba
-sve u svemu zadovoljan sam situacijom te kako se ona rasplela te budemo vidjeli za tjedan dana kakva bu situacija
Pozdrav drugovi i drugarice, cjenjeni forume jedan veliki
- napreduje ok, uskoro prebacujem na cvjetanje.
- ništa od klope još, sljedeče zaljevanje bude dobila ovisno o vremenu prebacivanja na cvjetanje , svako zaljevanje do sada sa korigiranom vodom 6,5.
Drugadir Oficir NL
zvan Nordijski Livadar
- napreduje tak tak, tužna vrba mojom greškom ali šta češ... skoro sam ju dekapititrao puno prije nego bi i ona i ja htjeli...
-Baza stabljike biva oštečena mojom greškom i tu sada zapinje i troši energiju...
- u konačnici bude imalo prste u slabijim rezultatima no prerano je za bilo kakve predpostavke osim te da ga pokušam maximalno rehabilitirati i unormaliti
-ništa od hrane, vjerovatno sljedeci up budu bile na 12/12 te prema tome i nafilane klopom...ali ima vremena
Temepratura je 25-28, nocna 22. Vlaga 30-50 %.
Zbog poslovnih obaveza i obaveza oko obitelji zanemario sam box na par dana tako i update.
(Nisam zaboravio nego jednostavno nisam stigao)
Mea culpa.
Redovni up. #4
Malo sam delao po boxu, ali kako mi se čini to bu funkcioniralo samo sa turbinom 125 tt,neznam..testiram...pa budemo vidjeli.
Promjenio sam cijevi te spojio filter te time znatno smanjio ucinkovitost turbine ( koja je ionako slaba) te time podigao temp za koji stupanj.
Na direkt svjetlu je 30-31 celzijaner,u hladu 28-29, regulirat cu nekako to pa spustit na 27-28 na svjetlu direkt. Vlaga je niska,30 %.
U krajnjem slućaju kupit tt 125 i čao đaci.
Prebačene su na 12/12 01.04.2017 te dobile hranu u skladu sa situacijom.
Klopa
Ph hrane bez reguliranja je bio 6,0.
Hrana je bila dana u sljedecim dozama: 4ml/1 L AG, te 4 ml/1L AB te 2 ml /L SR te VR 3ml/1L folijarno u razmaku od 4 dana tj 1 tjedno.
U malo odmaklijem periodu cvjetanja ubacujem i GR.
AG(Algagrow)
AB (Algabloom)
SR (Sugar royal)
VR ( Vita race)
GR (Green Sensation)
-napreduje po planu i programu treutno bez ikakvih problema kao i do sada
-hranu je dobil po prvi put prošlo zaljevanje tj prethodna dva, kako bi nadomjestio i nadoštukljao zalihe za sljedeču fazu a to je cvjetanje odnosno režim 12/12 te time izbjegao bilo kakav deficit koji je sad najmanje potreban
-uskoro loli da malo počistimo nakon kaj se još malo stretcha te usmjerimo svu energiju tamo di treba a to su hedovi
-ponaša se jednako kao i Moby prošli grow u smislu formacije bilje te njezinog rasta itd
ICE
Drugadir Oficir NL zvan Nordijski Livadar
-napreduje znatno bolje, te mislim da sam ga izvukao iz krize uzrokovane vlastitom greškom te da ce sad explodirat u željenom smislu
- laganini se strecha i vozi napred, te zaista sada nemam kaj za dodat osim da ga budem također lolipopao kada za to bu vrijeme
NL
Skupa
Sve u svemu , pažnju sada skrečem na temperaturu u boxu te njezinom rješavanju, a ostalo me čini prilično zadovoljnim.
Dobro je to frend.Tako se slika biljka,pticja,zablja,macja,misja perspektiva,da se ljepo sve vidi,a ne najdeblji top pod led svijetlom i to je kao to..
Zeleni
Drug brigadir ICE Drugadir Oficir NL zvan Ledeni i zvan Nordijski Livadar
Napreduju ok, cvjetanje prihvačeno,nema problema pa je separacija nepotrebna.
Bez nekih bitnijh zbivanja...podvrgnute su prvom krugu lolija..
Malo sam se prebio pa eto, u konačnici zaigrao se... ali sve u granicama normale, ošišao ih naopak ali to je to
Shvatile su poantu
Klopa cca 1 tj., ph 6,0
AG(Algagrow) 4 ml !L
AB (Algabloom) 4ml
SR (Sugar royal) 1 ml
VR ( Vita race) 5 ml
GR (Green Sensation) 1L
5-10 L.
Ventilaciju sam spojio po starom, preglomazne cijevi itd..nepraktično a 10-15 % smanji buku...smanji protcnost zraka i digne temp...
Odustao sam za sada.
Klima
Vlaga 30%, temp 26-28 dan,nocna 22-24.
Režim 12/12
To je to, stretch je na tapeti...formiraju se cvjeteki i pičimo dalje
Slikano s mobačem pa je nedorečeno...bez blica...
Pozdrav drugovi i drugarice, cjenjeni forume jedan veliki respect
Nema potrebe za nikakvom separacijom u smislu komentiranja napredtka jer sada kada nema problema, tretiram ih jednakom pažnjom u bilo kakvom smislu.
Strechanje je pri kraju, te sada kreče raketiranje
Zadnja dva puta su dobile klopu a razmak je bio 3-5 dana, sve ovisi o tome kako one vele.
Folijarno dobiju 1 put tjedno vita race kao neki boost.
Jednom dobile full dozu hrane kako sam dolje naveo, a drugi put dobile pola doze svega pa budemo vidjeli kakva bu situacija idučih dana pa prema tome budu i bile tretirane.
Još malo poskidan nepotrebno lišče i to je to.
Klopa (full)
AG(Algagrow) 4 ml !L
AB (Algabloom) 4ml
SR (Sugar royal) 1 ml
VR ( Vita race) 5 ml
GR (Green Sensation) 1L
Pozdrav drugovi i drugarice, cjenjeni forume jedan veliki respect
7 update, laganini napredujemo, 26 dan 12/12.
Klopa redovita, samo flowering boosteri te regularna klopa.
Svaka tri dana- 5L, po procjeni klopa ili voda, ph 6,0-6,5.
Temp., nočna 22-23C, dnevna 27-28 C, te vlaga 30-40 %.
Zadnja tura lolipopanja odrađena poslje fotkanja.
Da ne dužim i maltretiram, slike u prilogu.
NL sam vezao u ranoj vegetacijii, no međutim kako se NL rapidno razgranao i razbarušio...ja sam zaboravio da sam ga vezao..
I tako, kako sam zaboravio na to privezivanje a on je rasao i debljao se ko blesav , na kraju se skoro precvikao mojom greškom..no izvukel se skupa samnom i te flekice po lišču je od folijarnog hranjenja vita race-om
Sve pod kontrolom
Ništa posebno se ne dešava osim toga da idemo lagano u zadnju trečinu.
Klopa ide svaki put, jednom pola, drugi put full doza, svaka 4 dana cca 5 L.
Temp dnevna 27-29, nocna 23-24. Vlaga 30% do 40 % max.
35 dan na 12/12
Edit: slikane prilikom zaljevanja...možda je malo NL mlohav ali to je to