Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Na 12 - 12 je, nisam kontao u out, daleko je lepo vreme. Uzeo sam je ovako ljubičastu smrznutu, sad je malo bolje nego što je bilo, ali znam da ovaj strain trpi jer prošle godine u outu je baš fino punio krajem oktobra i ako je bilo hladno i isto je postala ovako ljubičasta.
Poz ljudi imam pitanje u vezi menke jedne napukla je ali mi se cini da nije nesto u redu, stara je godinu dana i nesto zeleno se vidi tu gde se otvorila u pitanju je +speed auto od sweet seeds banke. Pa ako neko zna u čemu je stvar neka mi objasni evo i slike
www.vutra.org
Edit: ako može pomoć kako da objavim samo sliku iz tog posta, nešto ne umem preko moba.
Pozdrav! Pocetnik sam i zanima me dal je neki problem ako se sjeme nalazi jos na vru biljcice s tim da je izrasla nekih 10cm te izbacila samo 2 mala lista
Pozdrav! Pocetnik sam i zanima me dal je neki problem ako se sjeme nalazi jos na vru biljcice s tim da je izrasla nekih 10cm te izbacila samo 2 mala lista