SMOKE REPORT
Doslo vrijeme da se i ovaj dnevnik privodi kraju
Bilo je uzbudljivo i prije svega poucno. Skontao sam se sa biljka i poceo ih kuziti za razliko od proslog puta kada sam po tudjem nahodjenu odradjivao sav dio posla i nisam morao toliko tumaciti sta se desava sa djevojcicama. Uglavnom vam mogu reci da sam prezadovoljan kako je proslo. Tri vrste treniga sam isprobao (lst, topiranje i supercroping), imao borbu sa niskom temperaturom i jedna biljka mi se bila zakljucala ali sve se uz pomoc dobronamjernih ljudi sa foruma rjesilo.
HVALA VAM.
Topirani nl je na kraju dao 118,9 grama sto u ukupnom skoru iznosi 323,8 gr .
Strawberry cheesecake je marihuana jako blagog dima i svjetlo zelene je boje kad se izmrvi. Poprilicno masna sa svjezim mirisom koji je dosta oslabio prilikom susenja, vuce na vocno. Posle pusenja ima high kick koji odvali i pusta posle nekih 20 min ali ne u potpunosti. Posle toga usljedi totalna nirvana i blagi kez na licu koji se jednostavno ne moze skinuti sa lica. Dnevne obaveze se bez problema mogu obavljati cak i bolje nego inaci zato sto mi otklanja nervozu. Tako lagano po 3 sata
Alaskan purple je ona prava indica sa jakim mirisom borovine koja zagrebe i grlo , a i pluca kad se cadi. Dosta ljepljiva i mrvilica je skoro pod moranje da ne bi pola ostalo na prstima . Ne zvekece na prvu. Ugasis pljugu, smjestis se i tu gdje si se smjestio vjerovatno ostajem najcesce i zaspim. Pusim iskljucivo lad sve obavim i mogu se paralizirati
Doduse pokusavao sam i izlaziti u javnost al mi se desavalo da se totalno gubim u svojim mislima na par sekundi
Ekipa toliko o tome u ovoj prici , moze u zavrsene
fin je osjecaj to napisati hahahha