@Stipe. Dnevnik Srah i tama, Lennon i Egzodus u zavrsenim dnevnicima početak. 17. Studeni 2016.
Pa znamo tvoj letimicni pogled,
, stalno u žurbi pa preskoči nešto. Velim da sam od uzbuđenja vaganje objavio u krivom dnevniku
. Tja tamo sam cendro zbog tehnike uzgoja, maltretiranju biljaka a sad mi previse lišća frku radi. Dobro je biti čvrste ruke i bezcutan, Pjesnik-(Oni ih tuku i zakljucavaju u kuhinju a one ih mole da ih vole... Trala-la, muskarci su pravi muskarci, žene su zenstvene..Trala-lala) ne znam što bi čovjek rekao, os rezu, samaraj, os finjaka, evo ti pa se koksaj sam. Blitz usporedba toljage iz davnina i nešto sofisticiranija batina za koju predaja kaze da je iz raja izašla
hm.
@hazeri toljaga ili batina pitanje je sad, jel to ista sorta?
@opa cupa, zahvalan do groba, tvoje ideje i realizacija istih
zbog takvih pothvata sam te i izabrao za mentora. A uz Stipinu pomoć u frka situejsn, evo me, ziv i zdrav, nekad s malo više uspjeha, nekad manje no struja me nije ubila! Hvala obojci i Vutra org. Cjelom klubu!
@CrazyNorth svi smo tu na ti, cvatnju zapocinjem dualkom 30-35cm, nakon desetak dana kako procvijeta mjenjam lampu, 2300-2700 k, za cvatnju klasik, ta je jača, 40cm minimum, a sad pred kraj 50 i jos koji cm) gle imam uski boks i ispada da rastu u reflektoru, nije to pravilo negdje je 20-25cm ideala,samo strpljivo, iz growa u grow sve smo bolji, dobro je čitati sve teme o uzgoju, opremi i završene dnevnike mentora i ostalih članova.