ma već mjesec i po čitam po stranici sve i svašta i dost sam toga pročito, al jbg, ne ostane sve u glavi :snooze:
cemu ova gnjavaza, mislim u cemu je poenta ako bi hteo da ti je u jednom stalno mrak a u drugom stalno da gori lampa pa da seljakas biljke, zar ne mozes da nabavis tajmer i radis normalno i bez svakodnevnog tromesecnog cimanja, mislim da ces pre ti da popizdis od stresa in-out, in-out i tako svakog dana nekih stotinjak dana... svakog dana u isto vreme, nije li to prevelika obaveza + ogromna sansa da se nesto zezneSkyHighatrist je napisao(la):Drugi deo pitanja bi bio vezan za stres: ako imam dva boxa, jedan za spavanje i jedan za sunčanje, da li mogu biljkama da menjam box svakih 12h, a da ne popizde od stresa?
ok, shvatio sam iz ovog tvog posta da imas dva funkcionalna boxa, ono, full opremljena a ne box i kutiju samo furaj ako ti nije smorno svakodnevno rotiranjeSkyHighatrist je napisao(la):.. ako imam dva boxa, jedan za spavanje i jedan za sunčanje...
Znači ti si zamislio da češ dobiti duplo ako imaš 2 seta bilja i jednu lampu i radi toga bi se drkao 3 mjeseca?SkyHighatrist je napisao(la):Zar rotacija biljaka u ova dva boxa nije dupliranje gramaže u jedinici vremena?