debeli365 je napisao(la):
Prije svega molim admina da mi ne zaključa temu odma jer koliko god da sam se potrudio pročešljat cijeli forum od a do ž nisam uspio doći do odgovora koji me zanima. Naime, zanima me koje su sijalice dobre i dali uopče postoje sijalice koje mogu koristit za biljke od 10 cm pa do faze cvijetanja (znači za cijeli proces). Imam veliki prostor na kojemu planiram uzgojit 10 do 15 biljki i koja mi je količina tih žarulja uopče potrebna za takav prostor. Unaprijed hvala.
Apsolutno nije problem pomoći novim korisnicima, ali kad otvoriš dvije teme u jednom popodnevu sa ovako banalnim pitanjima, dok na sve strane pišu odgovori, ne samo da ću ključati i stavljati u groblje, nego ću i zabraniti otvaranje tema do daljnjeg.
Sve je jasno, ovo je forum i bez tema i rasprava nebi bio ono što treba biti, ali je jedno sigurno, a to je činjenica da ovo nije bilo kakav forum i da se štošta ne tolerira što inaće prolazi drugdje,a kome se ne sviđa, ah...pa nismo svi isti, a ti si očito prihvatio pravila ponašanja na ovom sajtu, pa si ih barem mogao prije prihvaćanja i pročitati, jelte
Dakle, spojeno sa odgovarajučom temom, pa ako nisi zadovoljan sa ponuđenim odgovorom, "pročešljaj" ovu temu od početka.