To je jedina prednost mijesanog growa Mislim da necu vise ic na vise od 2 sorte i 4 biljke u boxu. peta-smeta definitivno.malo jedna pa malo druga...uglavnom mozes mjenjat kad ti dosadi pusit isto
gospon Imbra mi posudio pticuDobra ti ova tica, El condor
Ne treba mi visina, ima mjesta prema gore(ako spustim biljke). Fali mi povrsine, pogotovo sa 5 komada. Ovako sam sve zatrpao i dolazi mi do ful velike razlike u temperaturi iznad krosnje u odnosu na ispod krosnje. Al ok, sam sam si to htioUh... da ti je još pola metra visine i još 400w preko tih 600w...pa da isprave glave aždahe i zaplešu u divljem zanosu!
Imao sam ga i u proslom growu, samo sto je stajao na strani gdje su vrata i puhao prema ovom stupnom. Sad sam ga odlucio stavit pored stupnog jer stupni nije dovoljno sirok da pokrije cijeli box. Sad kad su biljke od ruba do ruba, nema sanse. Iako je full jak i tek jucer sam ga prebacio na 3. brzinu.Informativno...dali mozda taj stupni nije bio dovoljno jak ili...mozda zato sto si ih preblizio lampama?Zasto si nadodao jos jedan vent(jer u tvojim dnevnicima nisi dodavao)
He,he..bas takoFlekice?!Ja tu vidim "samo"odlicno uzgojene biljke koje gore od zelje da izbace debele,masne hedove