Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Samo da prijavim da sam i ja obavio forumsku duznost glasanja.
Kao sto ste i sami skontali,tesko je odabrati.
Prelistah svih 6 tutova,i moja dvojba je bila izmedju Grafovih lulica i Tarzanovog vanjskog uzgoja (koji je zaista lijepo odradjen) tako da glas ipak ide Tarzanu,i jos da kazem,zelim svima srecu na ovom takmicenju!
Mislim da je bilo govora ciji post ili u ovom slucaju cija tema ima vise lajkova preuzima u igri vodece mjesto (u slucaju izjednacenja). Mislim da je fer jer djelit nagradu je suludo.
Cestitke svima na super tutorialima. Tarzan i Mario...you nailed it
Meni je malo nejasno sad sa ovim lajkovima jer ne kuzim kaj se zbraja. Lajkovi iz cijelog thread-a ili lajkovi prvog posta?
Neznam dal je moguce(vjerovatno jos nije) pogledat u bazi starog foruma kolko glasova je meni propalo a kolko ChiliHead-u.
Pa zato mi je i bed kaj je tak ispalo. Pitanje je kolka je razlika u propalim glasovima. Ja znam za mojih 2 a ko zna kolko je CH-u propalo. Mozda me vodi za 2 a mozda i ja njega
koliko se sjecam "propalo" vam obojici po 2 i ne mora znaciti da je propalo mozda su ponovno glasali clanovi kojima nije priznat glas, cemu sad komplikacije.. ako je izjednaceno gleda se broj lajkova u temi kako je genjo i rekao, tu vodis i 3. mjesto je tvoje..
graf dobija utesnu nagradu, ako je voljan primiti neka se javi sa adresom na pp, koliko je kome propalo zbog problema sa forumom nemam pojma, a ni to za lajkove nisam gledao