Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Rasta genetic ,Royal poison f1
Tri najdeblje presađena u vreće od 30l druge tri u 20l
Čekaju da se oslobodi mjesto u boksu pa će na cvijetanje
Dok najmanja biljka ostaje u outu u 30l
Pozdrav ljudi,
Zaklijam random sjeme iz ulične albanke, ubacit direktno u kantu s također random 20l zemlje za cvijeće i evo je već 27. dan života.
E sad koji će spol pokazat vidit ćemo, pa sam mislio malo trenirat, jeli sad kasno radit neki topping?
I da li da dodam još zemlje u pot ?
Hvala unaprijed.
Poz.. Pitanje je da li je ovo na vrhu lista znak za visak gnojiva.. Radi se o Auto Gellato.. Sad je otprilike 15-20dana u cvijetanju... Gnojim sa plantelom cvet.. Prvo sam krenuo sa 15ml na 2L pa povećavao do 25ml svako drugo /trece zalijevanje.. Da li da nastavim istim ritmom ili da prestanem gnojit neko vrijeme...?
Hvala
Royal poison F1 rasta genetic
Sunce tek oko 10h ujutro obasja biljke,i oko 18-18:30 prestane obasjavati biljke
#7 i #4 su pokazale spol i ženske su(biljke na kojima je odrađen lst). Dok je #8 hermafrodit i završio je na kompostu.
Sve ukupno 11 sjemenki ove "sorte" , za sada 4 ženske biljke i jedan hermafrodit nadam se i jedini
Jednostavno nemam vremena za dnevnik pa cu ovde kaciti slike kako kad, kao proslih godina. 3x WhiteWidow x critical
1x random seme ali neceg predobrog
Pa kao aj da probam
2 widow su u jupolkama od 25,presadjene iz casica u kante i na sajt, treca i ova random su u saksijama od 10plus L. Na random necu da racunam puno jer nije fem, pa ako ispadne decko jbg.
Oduzio sam, evo ukratko, sve su biljke topirane vise puta, i stao sam, sada cu samo praviti oblik lst-om.
Zemlja plantela ideal 70%
30%domaci rastresit kompost iz kog raste more koprive
Hrana klasika Plantela list cvet
U cvetanju ceo period +BudCandy
I evo u saksijama, veca ce verovatno i ona u kantu(widow) a manja je random
Izvinite sto su skrinsotovi, imao sam problem sa velicinom slike. Pozdrav
Pozdrav društvo 2 sezone nisam gajio,,rupe 100lcca mix planteline zemlje stajskog i kokošinjeg đubra ,1,4×1,4m prvi sloj mreže stavljen,iz iskustva savjet po najvećoj vrućini treba stavljati,jer se biljke savijaju ne pucaju..Cilj ako sve bude išlo kako treba nadmašiti prethodni grow gdje bilo 1kg suhih cvjetova po biljci..
Evo po planu dobila drugi red potpore cca 50cm iznad prošle. Još to moram malo ojačati imam još jedno 10ak dana ja mislim dok ne prođu i drugu mrežu. Plan je pustiti ju sada u visinu bez topiranja uz minimalno razvlačenje.