Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Tropicana auto,6 tjedan,mini automat topiran 8-9 dan zivota..svezao sam ova 2 vrha I vidjecemo kako ce da se pune ovaj I sledeci mjesec ..na 7-8h sunca direktnog
Super skunk seedstockers (f2 seme od prosle godine dok ne krenem automate kroz koji dan)
Regular je seme tako da ce biti mudonja.
Napali su ih neki skakavci u plasteniku izgrickali listove ali se drze.
Imam pitanje samo u vezi ovih belih tackica ako neko moze da mi pojasni?
Vece biljke su stare oko 3 nedelje
Manje su stare 10ak dana
Auto bubblegum extra bila visak u indoor i pocetkom cvjetanja izbacena vanka na milost i nemilost prirode.. tjedno je barem 5 puta opere kisa al po kolicini zelenog pojede ove u indoor
Vidjet cemo sta ce na kraju bit
1x Orange Bud i 3x Top 44 klonovi. Najmanje tjedan dana jos ne idu van, ostaju balkonuse.
2x Wedding Cheesecake regularke koje se takodjer spremaju za van, ove su prozoruse malo se se izduzile jer nemaju svijetla kako spada sad su topirane i izgledaju ok. Kad se preselimo onda ce to krenut kako spada.
Blueberry Pancakes 9 tjedana starosti 4 tjedna vani. Ima otprilike milijun vrhova hahaha još samo sjeverna strana da izađe iz kaveza i onda ju puštam u visinu. Uz normalno redovan topping.
RQS Royal Runtz Auto, 4 nedelje. Jako kilav start što zbog kiše, što zbog hladnog vremena.
Taman otoplilo - krenula gamad da se koti i da je gricka. Tretirao sam je pesticidom, dobila dva, tri puta Fish mix i jednom Cal-Mag. Kad je s**nje vreme, a kako stvari biće ceo naredni mesec moram je u šator i jebiga, nek ide outdoor kad se preselim negde južnije.
OG kush
Berry Blossom
Orange Bud
Black Caffe
Northwest
Green Spirit
Panekkia
ima svega, i cbg, cbd, cbda, pa bumo videli, malo kasnije idem u zemlju da neodu preko 2 m, nešto i kloniram možda