Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Jel moguce da je vec u prefloweru,Tek je 23. Dan I visoka oko 30cm,isao Sam u manji pot 6l jer sam citao ovde da ipak malo brze bude u manjoj posudi a zakasnio sam jer sam je ubo tek 18.08.
Nije jel nego je. Najbrži moj automatik je preflower pokazala 14-ti dan. Auto Blue Mammoth. Mislio sam da će biti minijatura od biljke. Nije bila minijatura.
Inače od 20-tog pa na dalje pokazuju prve pistile. Oko 35-tog dana kreću cvjetati. I rastu naravno.
Stretch traje do ~50-tog dana. U to vrijeme budu veliki,formirani i sa dobrim cvjetovima.
Presadi ju u posudu 18 litara.
Obzirom da je biljka vani,dobro je preventivno prskati sa rastvorom, ako se i zakači koja nemam,da ju ovo ulijepi.
Tebi treba još ~60 dana da ta automatik biljka bude gotova.
Planiraj šta ćeš s njom ako nemaš sunca još 2 mjeseca.
Sretno.
2x amnesia haze
2x black jack(sweet seeds)
Sredinom jula prebacene iz malih saksijica u kante i na sajt. Sve osim jedne amenzije topirane po jedanput i posle razvucene.
Lemon haze
Sjemenka domaća, 3. Generacija hehe posadjena 17.5 u teglu 15l i ostala u njoj.
Od prihrane samo domaci humus + stajski gnoj.
Izloženost suncu 100% te svakodnevno zaljevanje.
4 tjedna zivota ,tropicana auto,trebao sam ipak dnevnik otvoriti,ali nema veze,pravim prostor za in da ubacim 5 tropicana I 1 strawberry banana auto,pa cu uzet mentora...ova je na pola doze tnt I supervita 1 kap na 5l...da li da dajem boost na pocetku cvijeta jednu dozu prije nego pocnem s bloomom ili ne?
Inace zadnjih par dana tj navece ima neki zestok miris ,miris tamjana
Početkom juna prebačena iz male saksijice na sajt, domaćica druge generacije..ima miris na neki ananas. Djubrio sam je dva puta samo u toku cvetanja jer sam bio zauzet drugim obavezama, skidao sam cvetove za probu i rad je odličan..mnogo je masna i lepljiva. Ima budji i neke hedove sam morao bacati nazalost, bilo je i gusenica..zanima me da li da ide pod noz jer ne planiram da je prskam?
Big Bud.
Prvi Quick Sherbet koji je stvarno Quick, T44 i ova su bile najbrze ikad koje sam imao do sad.
Power Plant:
Prva Early Skunk:
Onda ide druga Quick Sherbet koja je otprilike pola ubudjana hvala bogu jedina, dobro je dok ostane tako. Pustam ju jos tjedan dva pa skidanje.
I drugi i zadnji Early Skunk.
I koja skupna. Biljke su svima predivne ekipa svaka cast, da je meni jos samo malo vise sunca...
@masan head Sta ti se dešava sa ovom biljkom (9,10) sa slike? Kao da je upropasćena ili se može iskoristiti? Ne volim to da vidim tuga, miči ove listove uvenule. SREĆNO DO KRAJA ostale izgledaju super
Ne znam da li je ovo cest slucaj,jedna od biljaka je toliko masna da se pojavila kapljica(nije voda-bas masno). Inace ove god sam uveo BudCandy u prehranu,od skoro pocetka cvetanja,i rekao bih da radi posao(mozda i tripujem).
Sve u svemu super ide,velilki poz i da nas posluzi vreme.