Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
@Jolly Joker ipak si je uspio spasiti bas me zanima hoće li se ona ubudjat. Ima li tvrd bud ili je na Amneziju povukla? Doduše i amnezija bude tvrda samo nakon 120 dana cvjetanja
Glueberry koja je upravo pocela kazat potencial
I jos jedna slika za pomoc ? Sta joj fali ili cega ima viska
2x na tjedan dobi 50ml/10l ogranic nutritiens za cvjet ostalo samo obicna voda
Lp.
Ovo je ekstra. Pogotovo ovi žbunovi. Jesi razmisljao mozda da im osisas dole ispod "suknje" tipa lolipop? Kontam da je vlaga ogromanjska a imaju jos jahanja, pa da im produzih do kad ce krenuti budj?
@Bizzzo lolipop je odradjen prije 20ak Dana skinuto sve odozdo nekih 80cm a biljke su 150 pa sve do 200cm,za sada vlaga ne pravi problem,razmislljam da 10ak Dana pred berbu skinem sve fan listove,to Sam negdje vidio I po mojoj logici Mislim da bi I'm to odgovaralo,I planiram preko noci prebaciti neki najlon preko njih. Izvinjavam se clanovima na ovolikom spamu.Pozdrav.
Ove regular su tu negdje, dvije-tri sedmice a ni do sada nisu imale puno sunca tako da to izgleda odlično hvala Bogu. Alaskan purple i White Widow su počele nekad početkom mjeseca cvjetati pa ćemo vidjeti do kad će izgurati.
Amnesia platinum gorilla grow ili kako vec u nekoj zavrsnici po podatcima od banke sjemena 7 . 10-tog i tako ce i da bude sa nekim umjerenim zaljevanjem vodom i dodatak plantella list i cvijet .
Ocekivanja od upisane vrijednosti koju bi trebala dat i sve ukupne mogucnosti koje su joj date dosta zahvalna sorta .