Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Prvi grow
Albanka random u basti sa povrcem
53.dan
Pol nepoznat
Zemlja plantela ideal
Hrana plantela list,tekuce zeljezo
Topirana
Lst zatezem i razvlacim svako par dana,po potrebi,pokusavam je zadrzati sto nizu a siru
Samo da se javimo, žive i zdrave, jedna zapinje jer ju je nevrijeme malo razbacalo ali prostor od 3x3 je skoro cijeli pun.. Čekamo stretch pa ide još jednom mreža gore. Dvije još moram nagurat malo ispod al jebiga različite vrste..
Prva lijevo Early Skunk zatim Somango pa Early skunk.
Istim redoslijedom Critical +, White Siberian pa Somango. Sve su dvaput topirane i ne bas puno posjecivane a takodjer nisu nikad niti pognojene. Zadnja dva puta napraskao neopitroidom jer su ih jeli skakavci, situacija je vec puno bolja. Sve u svemu zadovoljan sam, ima jos vremena za gas s gnojivom.
I jedna skupna:
Tesko mi je ubaciti sve biljke u isti kadar. Lijep pozdrav svima!
NL Bulk nije nešto lijepa,al šta je tu je nešto će se ubrat,radio sam ga u boksu,sav je bio u foxtailu,a i evo ovaj vani rastte malo čudnovato,guta 45ml plantele svakih 7 dana,i morat ću pojačat malo još hahha
Green Gelato RQS,lođa grow,stara danas 76 dana od sjemena. Dobila neki dan pol doze alga blooma+doza vita race od plagrona i vidim primila ga dobro,primjetio sam pistile na nekim vrhovima kreću.. yeey.. blaženi osmi mjesec kreće ouuh yeaaahh.. pozz svima!!!
U 5 dana izgurano sve kroz drugi red mreže, već su tu istu mrežu "pojele" tako da ide i treća čim obave stretch da se osiguram.. Uglavnom klopaju hrane ko lude, prošli smo neke bio tretmane za gamad, prije par dana Vertimec je ubio pauke i to je to..
Dobro vam jutro U jutro malo pošišane, počupana trava i zalivene po 10l. v i prvi puta sa po 50ml plantele cvijet jer i druga kreće u cvjet. Tako ćemo sad jedanput tjedno...
Danas odletio u obilazak nakon duzeg vremena. Krivo mi je sto u ovim kljucnim danima ne mogu da im se bas posvetim ali eto, bice nesto od njih, zdrave su sto je najvaznije. Jucer je bilo fine kise, tako da danas nisam zaljevao, pa cu sutra ili prekosutra da im dam hranu. Evo i koja slicica i sretno svima do kraja
Pokazuju da su pecnute od djubriva a žedne nisu sigurno , na svakih 3 dana svaka dobije po 9 litara... Rasle su kao rakete , steta sto nisam imao telefon od starta za koju fotku..
Edit.
Ubacicu sutra fotke od zadnje sa desne strane , bas je žuta...