hvala uzivam bukvalno sa uzitkom provodim vreme pored njih, interesantno da 2 muzjaka budu jedan do drugog a bas su mi rastrkane po prostoru koji sam napravio raskrcio koliko mi je trebalo,mnogo bolje mesto negoprosle godine ,prosle lokacija bila losa a leto jako sprzilo mi sve.Ufff
hasan seckati
tako treba, pravovremeno!
Ko male gljive poslje kiše,
Dosta vode daj i nemoj ostaviti na jakom suncu ☀️.. iscrpiti ce ju prenaglo. Visak grana odnosno ove dolje nisko bi ja maknuo. I ne znam dal' si koristio kakvo sredstvo za korijen.. al sve u svemu trebalo bi uspjeti.. sretnoAyahuasca trip
18 litara,5 klonova,aklimatizacija,povratak u vegu,pa da vidimo
Pogledajte prilog 218936Pogledajte prilog 218937Pogledajte prilog 218938
pomalo? samo sta ne krepajedna je zdrava ko u bajci a drugoj pomalo počeli žutit listovi
ova druga mi je sad pod lampom pa je slika zblesana ali vidi se da je zdrava,nije mi u interesu muljati,nit mi je prvi grov.već sam par puta odradio tu auroru.i kažem jedna ok kao i uvjek što su mi bile ali sad ta jedna od prebacivanja na 12/12 lagano točkasto i flekasto počela žutit,smeđit do ove totalne katastrofe.ono izgleda kao da joj fali istovremeno fosfora i kalcija.zato sam je sflušo.možda neš spasim ako ne ova druga će me spasiti.iskreno neda mi se sad tamo otvarat u detalje novu temu i nemam baš vremena.kad sam malo tražio po forumima o tom da od više biljaka u identičnim uvjetima samo jedna ili par bude samo sjebano,navode mogućnost da tu i tamo neko sjeme može imat slabu ili sjebanu genetiku.ak ko šta ima korisno da mi napiše hvala,ako ne ništa.ŽELIM VAM SVIMA PUNO USPJEHA U VRTLARSTVUpomalo? samo sta ne krepa
pogledaj prvi post u ovoj temi pa daj vise informacija. i slike te prve za koju sumnjam da je "zrava ko u bajci"
https://www.vutra.org/threads/ako-imate-problem-ovdje-možete-pitati-iskusnije-članove-za-pomoć.11083/