Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Afghani #1 sensi seed X 2
Critical bulk seed.on bil na balkonu nekih 20 dana
I neka neznam ni sam kaj bi to bilo bacila pistile ogromna je.Nekakvi autos ludi -slika 2
Afghani #1
Ludi autos ogroman .croppal ga i gle kal je krenul u vis
Critical
Critical
Afghani#1
Lijevo u kutun afghani , sredina afghani , desno ogromni autos .Critical nije stal u kadar
Dva autosa danas im 57dan, gnojene danas 4ti put, prva dva puta po pola doze plagron blooma, pa jednom dupla doza, i danas po full dozu dobila, po spec kaze da ce prvi da zavrsi u 65om, pa me zanima je li to blizu. Poneo zoom al nista ja video tu nisam. Evo slika ovo bi trebalo bit afghan mass ako ih nisam pobrko i on zavrsava pise u 65dan. A sad topirani NL izgleda fino cini mi se, ali obije imaju zute listove dal neko zna zasto? Ovog puta sam primetio i ovakvo nesto prvi put vidim sve ovo pa nemam pojma od cega je...i stay high
jedna od amnesia haze je pokojna jadna...pocela se radit plijesan pa sam je skinuo da se ne siri dalje...dobro da sam skuzio na vrijeme..
samo na trolist grani malo budi se ulovilo..trimanje odradeno na grubo..odradim jos jedno naknadno
na ovoj grani je jedino pocela plijesan